07/09/2021

Η εταιρία Solo Security Systems αναζητά Πωλητή

Η εταιρία Solo Security Systems, που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και πώληση ολοκληρωμένων Συστημάτων Ασφαλείας, αναζητά Πωλητή για την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων για Μόνιμη-Πλήρη Απασχόληση. Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εταιρία Solo Security Systems, που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και πώληση ολοκληρωμένων Συστημάτων Ασφαλείας, αναζητά Πωλητή για την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων για ΜόνιμηΠλήρη Απασχόληση. Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Solo Security, τηλ.: 210-2750595.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.