17/11/2021

Η Digimark ολοκλήρωσε με επιτυχία τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρειών Υιοί Κωστόπουλου ΑΕΒΕ και PKS HENDI

Η ανάγκη των εταιρειών Υιοί Κωστόπουλου ΑΕΒΕ και PKS HENDI να παραμείνουν σε αυτή την ανταγωνιστική εποχή δίπλα στους πελάτες τους τόσο πανελλαδικά, όσο και ευρωπαϊκά, με την εμπορική δύναμη που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια, οδήγησε στην απόφαση του ψηφιακού μετασχηματισμού. Η κινητήριος δύναμη τούς είναι η καινοτομία με σκοπό να προσφέρουν καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών.
Τα έργα που ανέλαβε και υλοποίησε η Digimark για τις εταιρείες αφορούσαν σε Infrastructure, computer room Relocation, mail Migration και αλλαγή και αναβάθμιση του δικτυακού εξοπλισμού. Τέλος για τις ανάγκες απομακρυσμένης εργασίας που δημιούργησε η πανδημία η Digimark πρόσφερε δυνατότητες βίντεο υψηλής ευκρίνειας και κορυφαία ποιότητα ήχου σε μεγάλες αίθουσες με αρκετά άτομα
Με τη συνδρομή της Digimark, και τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους οι Υιοί Κωστόπουλου ΑΕΒΕ και PKS HENDI θα επιτύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια σε 24ωρη λειτουργία, διασύνδεση συστημάτων, εξοικονόμηση χρόνου και καλύτερο έλεγχο για βέλτιστες αποφάσεις και παραγωγικότητα.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.