18/11/2021

Το περιοδικό Security Report στη Sicurezza 2021!

Το περιοδικό Security Report θα δώσει το παρόν στην διεθνή έκθεση SICUREZZA 2021, με καθημερινό πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της ασφάλειας. Περισσότερες από 200 εταιρείες έχουν ήδη επισημοποιήσει τη συμμετοχή τους στη SICUREZZA 2021, επιβεβαιώνοντας ότι η έκθεση -που θα πραγματοποιηθεί στο Fiera Milano από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου- αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλες τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες και λύσεις που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Περισσότερες από 200 εταιρείες έχουν ήδη επισημοποιήσει τη συμμετοχή τους στη SICUREZZA 2021, επιβεβαιώνοντας ότι η έκθεση -που θα πραγματοποιηθεί στο Fiera Milano από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου- αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλες τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες και λύσεις που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Το περιοδικό Security Report θα δώσει το παρόν στην διεθνή έκθεση SICUREZZA 2021, με καθημερινό πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της ασφάλειας.

Στη SICUREZZA 2021 θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε και να συζητήσετε προσωπικά με τους κορυφαίους κατασκευαστές του τομέα της ασφάλειας και πάνω απ' όλα, να ανακαλύψετε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει σήμερα η αγορά για την προστασία των ανθρώπων, αλλά και του περιβάλλοντος!

Οι τρεις εκδηλώσεις θα ανοίξουν τις πύλες τους ταυτόχρονα στον εκθεσιακό χώρο Fiera Milano (Rho) στις 22 Νοεμβρίου 2021. Η SICUREZZA και η SMART BUILDING EXPO θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου, ενώ η MADE Expo θα διαρκέσει μια επιπλέον ημέρα, έως τις 25 Νοεμβρίου, επιβεβαιώνοντας την παραδοσιακή τετραήμερη διάρκειά της.

  • Hall 7: Συστήματα παρακολούθησης βίντεο και πυρανίχνευση.
  • Hall 5/7: Συστήματα Συναγερμού και Cyber Arena.
  • Hall 10: Έλεγχος πρόσβασης και Smart Building Expo.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.