Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015 | 18:11

Ετοιμάζουν εντυπωσιακό υπερθέαμα με drones στο Amsterdam Arena

Μια ολλανδική εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διοργανώσει το πρώτο παγκοσμίως σόου ελικόπτερων drones στην Ολλανδία για το 2015. Πρόκειται για την εταιρεία Fjuze με έδρα το Άμστερνταμ, η οποία συνεργάζεται με την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Ολλανδίας προκειμένου να φέρουν σε πέρας το AIR2015...
Γράφτηκε από: Δημήτρης Σταμούλης
Μια ολλανδική εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διοργανώσει το πρώτο παγκοσμίως σόου ελικόπτερων drones στην Ολλανδία για το 2015. Πρόκειται για την εταιρεία Fjuze με έδρα το Άμστερνταμ, η οποία συνεργάζεται με την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Ολλανδίας προκειμένου να φέρουν σε πέρας το AIR2015.

Το AIR2015, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής οι διοργανωτές, θα είναι ένα σόου τρισδιάστατης προβολής που θα γίνει πραγματικότητα με την επιστράτευση εκατοντάδων ιπτάμενων μη επανδρωμένων οχημάτων (UAV), τα γνωστά και ως drones, τα οποία θα ίπτανται σε σχηματισμό με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν ακροβατικά μπαλέτου και τσίρκου στον αέρα.

Θα διοργανωθούν επίσης αγώνες όπου οι διαγωνιζόμενοι χειριστές drones θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις υψηλές δεξιότητές τους στο χειρισμό και το «πέταμα» των μη επανδρωμένων ιπτάμενων συσκευών τους μέσα από 3D προβολές που θα απεικονίζουν στεφάνια και εμπόδια. Επίσης προγραμματίζονται παραστάσεις με βίντεο εφέ, μουσική, προβολές, και λέιζερ εφέ. Όλα αυτά θα λάβουν χώρα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Amsterdam Arena.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 96

Τεύχος 96

23-10-2019

Security Report, Τεύχος 96

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Νοεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Επιλέγοντας την ιδανική εταιρία Security. Όταν έρχεται η ώρα και η ανάγκη για την αγορά ενός συστήματος συναγερμού, θα πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση πολλές άγνωστες/γνωστές μεταβλητές και να εξετάσουμε διάφορους παράγοντες πριν την δέσμευση μας με μία εταιρία που παρέχει συστήματα ασφαλείας. Διαβάστε μερικά από τα βασικότερα κριτήρια επιλογής στο αφιέρωμα του περιοδικού μας. Συνέντευξη με τον Mark Cosgrave Divisional Manager της «OPTEX» Αυτό το μήνα το...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.