06/03/2015

Ετοιμάζουν εντυπωσιακό υπερθέαμα με drones στο Amsterdam Arena

Γράφτηκε από: Δημήτρης Σταμούλης
Μια ολλανδική εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διοργανώσει το πρώτο παγκοσμίως σόου ελικόπτερων drones στην Ολλανδία για το 2015. Πρόκειται για την εταιρεία Fjuze με έδρα το Άμστερνταμ, η οποία συνεργάζεται με την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Ολλανδίας προκειμένου να φέρουν σε πέρας το AIR2015...
Μια ολλανδική εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διοργανώσει το πρώτο παγκοσμίως σόου ελικόπτερων drones στην Ολλανδία για το 2015. Πρόκειται για την εταιρεία Fjuze με έδρα το Άμστερνταμ, η οποία συνεργάζεται με την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Ολλανδίας προκειμένου να φέρουν σε πέρας το AIR2015.

Το AIR2015, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής οι διοργανωτές, θα είναι ένα σόου τρισδιάστατης προβολής που θα γίνει πραγματικότητα με την επιστράτευση εκατοντάδων ιπτάμενων μη επανδρωμένων οχημάτων (UAV), τα γνωστά και ως drones, τα οποία θα ίπτανται σε σχηματισμό με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν ακροβατικά μπαλέτου και τσίρκου στον αέρα.

Θα διοργανωθούν επίσης αγώνες όπου οι διαγωνιζόμενοι χειριστές drones θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις υψηλές δεξιότητές τους στο χειρισμό και το «πέταμα» των μη επανδρωμένων ιπτάμενων συσκευών τους μέσα από 3D προβολές που θα απεικονίζουν στεφάνια και εμπόδια. Επίσης προγραμματίζονται παραστάσεις με βίντεο εφέ, μουσική, προβολές, και λέιζερ εφέ. Όλα αυτά θα λάβουν χώρα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Amsterdam Arena.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.