Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015 | 18:11

Ετοιμάζουν εντυπωσιακό υπερθέαμα με drones στο Amsterdam Arena

Μια ολλανδική εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διοργανώσει το πρώτο παγκοσμίως σόου ελικόπτερων drones στην Ολλανδία για το 2015. Πρόκειται για την εταιρεία Fjuze με έδρα το Άμστερνταμ, η οποία συνεργάζεται με την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Ολλανδίας προκειμένου να φέρουν σε πέρας το AIR2015...
Γράφτηκε από: Δημήτρης Σταμούλης
Μια ολλανδική εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διοργανώσει το πρώτο παγκοσμίως σόου ελικόπτερων drones στην Ολλανδία για το 2015. Πρόκειται για την εταιρεία Fjuze με έδρα το Άμστερνταμ, η οποία συνεργάζεται με την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Ολλανδίας προκειμένου να φέρουν σε πέρας το AIR2015.

Το AIR2015, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής οι διοργανωτές, θα είναι ένα σόου τρισδιάστατης προβολής που θα γίνει πραγματικότητα με την επιστράτευση εκατοντάδων ιπτάμενων μη επανδρωμένων οχημάτων (UAV), τα γνωστά και ως drones, τα οποία θα ίπτανται σε σχηματισμό με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν ακροβατικά μπαλέτου και τσίρκου στον αέρα.

Θα διοργανωθούν επίσης αγώνες όπου οι διαγωνιζόμενοι χειριστές drones θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις υψηλές δεξιότητές τους στο χειρισμό και το «πέταμα» των μη επανδρωμένων ιπτάμενων συσκευών τους μέσα από 3D προβολές που θα απεικονίζουν στεφάνια και εμπόδια. Επίσης προγραμματίζονται παραστάσεις με βίντεο εφέ, μουσική, προβολές, και λέιζερ εφέ. Όλα αυτά θα λάβουν χώρα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Amsterdam Arena.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.