Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015 | 15:52

Ο Γιούνκερ θέλει ευρω-στρατό

Τη σύσταση κοινού ευρωπαϊκού στρατού στηρίζει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στην κυριακάτικη γερμανική εφημερίδα Welt. Κατά την άποψή του, η συγκρότηση ενός ευρωστρατού θα μπορούσε να αποτελέσει μια απάντηση απέναντι στη Ρωσία και θα επιδιόρθωνε την εικόνα που έχει η Ε.Ε. όσον αφορά στην αδυναμία της να ασκήσει εξωτερική πολιτική...
Τη σύσταση κοινού ευρωπαϊκού στρατού στηρίζει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στην κυριακάτικη γερμανική εφημερίδα Welt. Κατά την άποψή του, η συγκρότηση ενός ευρωστρατού θα μπορούσε να αποτελέσει μια απάντηση απέναντι στη Ρωσία και θα επιδιόρθωνε την εικόνα που έχει η Ε.Ε. όσον αφορά στην αδυναμία της να ασκήσει εξωτερική πολιτική. Συγκεκριμένα τόνισε πως κάτι τέτοιο «θα διαμήνυε και στη Ρωσία πως μιλάμε σοβαρά όταν συζητούμε για υπεράσπιση των ευρωπαϊκών αξιών».

Ο πρόεδρος της Κομισιόν πρόσθεσε ότι «η εικόνα της Ευρώπης έχει πληγεί δραματικά και όσον αφορά την εξωτερική πολιτική δεν φαίνεται να μας λαμβάνουν απολύτως σοβαρά» λέει ο πρόεδρος της Κομισιόν. Σύμφωνα με την Welt, αυτή η πρόταση έχει μεγάλη απήχηση στη Γερμανία.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.