09/03/2015

Βράβευση Σφακιανάκη στο ICT Security Congress

Την πρόσφατη σύλληψη του «παιδόφιλου με το βαν» περιέγραψε κατά το 1ο Συνέδριο Ψηφιακής Ασφάλειας ICT Security World Congress που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ταξίαρχος της ΕΛΑΣ, Μανώλης Σφακιανάκης, επισημαίνοντας ότι «καθημερινά και για 24 ώρες το 24ωρο...
Την πρόσφατη σύλληψη του «παιδόφιλου με το βαν» περιέγραψε κατά το 1ο Συνέδριο Ψηφιακής Ασφάλειας ICT Security World Congress που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ταξίαρχος της ΕΛΑΣ, Μανώλης Σφακιανάκης, επισημαίνοντας ότι «καθημερινά και για 24 ώρες το 24ωρο δίνουμε αγώνα για να σώσουμε ζωές. Λαμβάνουμε κατά μέσο όρο 120 καταγγελίες την ημέρα».

Το Συνέδριο Ψηφιακής Ασφάλειας ICT Security World Congress διοργανώθηκε από το Greek ICT Forum με τη συνεργασία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 1ο Συνέδριο Ψηφιακής Ασφάλειας ICT Security World Congress, που διοργάνωσε το Greek ICT Forum με τη συνεργασία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Σφακιανάκης παρέλαβε το βραβείο «Ασπίς» των ICT Security Awards από τον πρόεδρο του ΕΚΔΔΑ, Ιωάννη Χρυσουλάκη.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ εξήρε το έργο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αναφέρθηκε στην «αναπόφευκτη πραγματικότητα που υποχρεώνει δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς να επενδύουν στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, ώστε να αποτρέπονται περιπτώσεις κυβερνοεπιθέσεων, απάτης και άλλων αξιόποινων πράξεων στο διαδίκτυο».

Πηγή: HuffPost Greece
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.