Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
18 Δεκεμβρίου 2015 17:35

Ζητά λύσεις για αυτοματοποίηση συστημάτων το ΚΕΜΕΑ

1293e782eceafb991a10b4a0b2604bc6 XL 5f984858

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση του έργου «Ανάπτυξη λύσεων βελτίωσης και αυτοματοποίησης των συστημάτων και διαδικασιών του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας». Το Kέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚE.ME.A) ,Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με έδρα την Αθήνα..Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση του έργου «Ανάπτυξη λύσεων βελτίωσης και αυτοματοποίησης των συστημάτων και διαδικασιών του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας»

Το Kέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚE.ME.A) ,Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με έδρα την Αθήνα, Λεωφ. Π. Κανελλόπουλου αρ. 4, στο πλαίσιο της αναζήτησης λύσεων για τη βελτίωση και αυτοματοποίηση των συστημάτων και διαδικασιών του και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 254/16-11-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου πρόκειται να προβεί στην ανάθεση του έργου «Ανάπτυξη λύσεων για τη βελτίωση και αυτοματοποίηση των συστημάτων και διαδικασιών του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας», που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του, συνολικού προϋπολογισμού 20.000 ευρώ μη συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ, με κριτήριο ανάθεσης την χαμηλότερη τιμή και τη δυνατότητα καλής και έγκαιρης εκτέλεσης της σύμβασης, κατά τις διατάξεις του Ν. 2286/1995 (ΦΕΚ Α’ 19).

Το έργο περιλαμβάνει τα εξής πακέτα εργασιών (ΠΕ):

ΠΕ1: Βελτίωση και αυτοματοποίηση διαδικασιών που αναφέρονται στη βάση δεδομένων των εξετάσεων πιστοποίησης προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας, που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη λύσεων για τον εκσυγχρονισμό της βάσης, όπως ενδεικτικά την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

ΠΕ2: Ανάπτυξη εργαλείου παραγωγής αναφορών στη βάση δεδομένων των εξετάσεων πιστοποίησης προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας, που περιλαμβάνει τον καθορισμό των απαιτήσεων και την ανάπτυξη συστήματος που θα εξάγει τις καθορισθείσες αναφορές.

ΠΕ3: Οργάνωση και αυτοματοποίηση διαδικασιών που αναφέρονται στο 7ο πρόγραμμα πλαίσιο (FP7) και το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 (Horizon 2020), που περιλαμβάνει τη δημιουργία νέας βάσης δεδομένων που θα φιλοξενεί και εξυπηρετεί τα δεδομένα που σχετίζονται με τα ανωτέρω προγράμματα, τον καθορισμό απαιτήσεων, την χαρτογράφηση και ανάπτυξη της βάσης, τη δημιουργία συστήματος εισαγωγής δεδομένων και την ανάπυξη συστήματος παραγωγής αναφορών.

ΠΕ4: Οργάνωση και αυτοματοποίηση διαδικασιών που αναφέρονται στα δεδομένα λογιστηρίου, που περιλαμβάνει τη δημιουργία βάσης που θα συλλέγει από τις ήδη υπάρχουσες βάσεις το σύνολο πληροφοριών του λογιστηρίου, τον καθορισμό απαιτήσεων, την χαρτογράφηση και ανάπτυξη της βάσης, τη δημιουργία συστήματος αυτόματης ενημέρωσης και την ανάπτυξη συστήματος εξαγωγής.

ΠΕ5: Εκσυγχρονισμός ιστοσελίδας ΚΕΜΕΑ, που περιλαμβάνει τον καθορισμό των απαιτήσεων του ΚΕΜΕΑ και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας.

ΠΕ6: Συντονισμός εργασιών, που περιλαμβάνει τον συντονισμό των παραπάνω πακέτων εργασίας με σκοπό την πληρέστερη και πιο οργανωμένη εκτέλεση τους.

Η υλοποίηση του έργου θα πραγματοποιηθεί εντός σαράντα (40) ημερολογιακών ημερών από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής εντός δεκαπέντε (15) ημερών ήτοι μέχρι τις 30-12-2015 και ώρα 13.00 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείουkemea@kemea.gr.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά Συμμετοχής (σε ηλεκτρονική μορφή):

• Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπογεγραμμένη από το φυσικό πρόσωπο και προκειμένου για νομικό πρόσωπο από τον νόμιμο εκπρόσωπο.

• Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και προκειμένου για νομικό πρόσωπο συνοπτικό προφίλ, αντίγραφο καταστατικού και τελευταία σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

• Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία σε ανάλογη δραστηριότητα.

• Κατάλογος των συνεργαζομένων που θα πραγματοποιήσουν το έργο με αναλυτικά βιογραφικά σημειώματα αυτών.

Για σχετικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες με τους: κ. Βασίλειο Θεοφιλόπουλο, κ. Παναγιώτη Αρναουτίδη και κα Νεκταρία Ράββα στο τηλέφωνο 210 7481347 (εσωτ. 47) και ώρες 10.00-14.00 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: p.arnaoutidis@kemea.gr.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...