Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
11 Απριλίου 2016 15:10

Η Arbor Networks κερδίζει την υψηλότερη βαθμολογία των εργαστηρίων NSS για επιθέσεις DDoS

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2Fa57dfb450a2abfa4620b9684ddbe6917 XL

Η Arbor Networks Inc., το τμήμα υπηρεσιών ασφαλείας της NETSCOUT, ανακοίνωσε ότι η λύση APS 2800 για on-premise προστασία έναντι επιθέσεων DDoS της εταιρείας κέρδισε τον χαρακτηρισμό της “Προτεινόμενης” λύσης καθώς και την υψηλότερη βαθμολογία για τη συνολική αποτελεσματικότητα ασφάλειας, στην πρώτη…Η Arbor Networks Inc., το τμήμα υπηρεσιών ασφαλείας της NETSCOUT, ανακοίνωσε ότι η λύση APS 2800 για on-premise προστασία έναντι επιθέσεων DDoS της εταιρείας κέρδισε τον χαρακτηρισμό της “Προτεινόμενης” λύσης καθώς και την υψηλότερη βαθμολογία για τη συνολική αποτελεσματικότητα ασφάλειας, στην πρώτη έκθεση για την αποτροπή των επιθέσεων DDoS των εργαστηρίων NSS.

Ο χαρακτηρισμός “Προτεινόμενο” από τα εργαστήρια NSS υποδηλώνει ότι ένα προϊόν επιδεικνύει εξαιρετικές επιδόσεις και αξίζει της σοβαρής προσοχής των πελατών. Ο χαρακτηρισμός αυτός προορίζεται μόνο για προϊόντα κορυφαίας απόδοσης, ανεξάρτητα από το μερίδιο της αγοράς του προμηθευτή, το μέγεθος και την παρουσία στον κλάδο. Το πεδίο εφαρμογής της συγκεκριμένης έκθεσης περιλαμβάνει: Αποτελεσματικότητα ασφάλειας, απόδοση, σταθερότητα και αξιοπιστία και συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με τα εργαστήρια NSS, «Πολλοί προμηθευτές έχουν εισέλθει στην αγορά προστασίας από επιθέσεις DDoS τα τελευταία χρόνια και οι λύσεις τους θα πρέπει να αξιολογηθούν προσεκτικά. Οι δοκιμές και οι αξιολογήσεις των εργαστηρίων NSS είναι σχεδιασμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου της πληροφορικής στη διαδικασία της επιλογής και της διαχείρισης των προϊόντων ασφάλειας».

Τα σημαντικότερα σημεία της Έκθεσης για το APS της Arbor Networks περιλαμβάνουν:

· 100% βαθμολογία για επιθέσεις σε επίπεδο εφαρμογής έναντι 80% που ήταν ο μέσος όρος των υπολοίπων: Για επιθέσεις HTTP Get Flow, επιθέσεις RUDY (Low & Slow), LOIC, NTP Reflection, 10G DNS Reflection και επιθέσεις υπερχείλισης SIP Invite.

· 90,8% βαθμολογία για τη συνολική αντιμετώπιση επιθέσεων: Για ογκομετρικές απειλές, πρωτοκόλλου και επιθέσεις DDoS επιπέδου εφαρμογής.

· Πραγματική δοκιμή αντιμετώπισης: Έγινε στα 20Gbps, για «Πραγματική» μίξη πρωτοκόλλων [Κέντρο δεδομένων – Οικονομικά θέματα, Κέντρο δεδομένων – Χρήστες κινητών τηλεφώνων και Εφαρμογές, Κέντρο δεδομένων – Εφαρμογές και Υπηρεσίες που βασίζονται στον ιστό και Μίξη πρωτοκόλλων παρόχου υπηρεσιών Internet (ISP)].

«Οι επιχειρήσεις σήμερα δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς να είναι διαθέσιμα τα δίκτυα, οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές τους. Η διαθεσιμότητα είναι συνώνυμο του ηλεκτρικού ρεύματος στις μέρες μας. Οι επιθέσεις DDoS εξαπλώνονται ολοένα και περισσότερο πια σε μια περίοδο όπου οι συνέπειες συνεχώς αυξάνονται. Όπως δείχνουν οι ενδελεχείς και ανεξάρτητες δοκιμές των εργαστηρίων NSS, η Arbor εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης της αγοράς, παρέχοντας καινοτόμα και αξιόπιστη on premise προστασία έναντι επιθέσεων DDoS σε πελάτες ανά τον κόσμο», δήλωσε ο Matthew Moynahan, Πρόεδρος της Arbor Networks.

Για να μάθετε περισσότερα, κατεβάστε ένα αντίγραφο της πλήρους έκθεσης για το APS της Arbor Networks.

Σχετικά με την Arbor Networks

Η Arbor Networks, το τμήμα υπηρεσιών ασφαλείας της NETSCOUT, συμβάλλει στην προστασία των δικτύων των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του κόσμου καθώς και των δικτύων παρόχων υπηρεσιών από επιθέσεις DDoS και εξελιγμένες απειλές. Η Arbor είναι ο κορυφαίος προμηθευτής λύσεων προστασίας από επιθέσεις DDoS παγκοσμίως στους κλάδους των επιχειρήσεων και στους παρόχους τηλεπικοινωνιών και υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με την Infonetics Research. Η πλατφόρμα προστασίας από εξελιγμένες απειλές Arbor Networks Spectrum™ παρέχει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να εντοπίζουν και να ανακόπτουν τις ύπουλες εκστρατείες επίθεσης – σε λεπτά, όχι ώρες – ενσωματώνοντας μοναδικούς δείκτες απειλών που αποκαλύπτονται στην παγκόσμια Διαδικτυακή κίνηση σε ροές εργασίας πραγματικού χρόνου που αποκαλύπτουν τη δραστηριότητα του επιτιθέμενου στο εταιρικό δίκτυο. Η Arbor επιδιώκει να λειτουργεί ως «πολλαπλασιαστής δυνάμεων», δίνοντας το ρόλο του ειδικού στις ομάδες δικτύων και ασφάλειας. Στόχος μας είναι η παροχή μιας πληρέστερης εικόνας των δικτύων αλλά και πλουσιότερου υλικού ασφάλειας – ώστε οι πελάτες μας να έχουν τη δυνατότητα να επιλύουν ταχύτερα τα προβλήματα που εμφανίζονται και να περιορίζουν τους κινδύνους για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Arbor, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση arbornetworks.com ή ακολουθήστε μας στο Twitter @arbornetworks. Μπορείτε να βρείτε στοιχεία για την έρευνα, την ανάλυση και τις πληροφορίες της Arbor, καθώς και δεδομένα από το ATLAS Global Threat Intelligence, το παγκόσμιο σύστημα συλλογής πληροφοριών ασφαλείας για απειλές, στο ATLAS Threat Portal.

ΑDAPTit A.E – Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Arbor Networks στην Ελλάδα

Φαβιέρου 6 Μεταμόρφωση,
τηλ: 210 5131640
Email: info@adaptit.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...