Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 12 Μαϊος 2016 | 17:27

Πανίσχυρο το Bitdefender Internet Security 2016

Η Bitdefender κατατάσσεται σταθερά νούμερο ένα χάρη στην ικανότητά της να εξελίσσεται ταχύτερα από το κακόβουλο λογισμικό. Οι βραβευμένες τεχνολογίες της εταιρείας χρησιμοποιούν πατενταρισμένους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για να αποκαλύψουν νέες ή άγνωστες απειλές σε κλάσματα του δευτερολέπτου και με πολύ μεγάλη ακρίβεια.
Η Bitdefender κατατάσσεται σταθερά νούμερο ένα χάρη στην ικανότητά της να εξελίσσεται ταχύτερα από το κακόβουλο λογισμικό. Οι βραβευμένες τεχνολογίες της εταιρείας χρησιμοποιούν πατενταρισμένους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για να αποκαλύψουν νέες ή άγνωστες απειλές σε κλάσματα του δευτερολέπτου και με πολύ μεγάλη ακρίβεια.

Η Bitdefender προστατεύει την ιδιωτική ζωή των χρηστών, καθώς επίσης και τις συσκευές τους. Οι βραβευμένες τεχνολογίες ασφαλείας προστατεύουν από όλες τις σημερινές απειλές στον κυβερνοχώρο, από τα ενοχλητικά adware μέχρι τα επικίνδυνα malware που εισχωρούν για να κλέψουν δεδομένα, να κατασκοπεύουν τις online πληρωμές, ή να κρατούν τα στοιχεία σας για λύτρα.

Ας μιλήσουμε όμως για το Bitdefender Internet Security 2016 που φέρεται να είναι το πιο ισχυρό πρόγραμμα Internet Security που κυκλοφορεί σήμερα.

Βασίζεται σε τεχνολογία που είναι βραβευμένη σαν προϊόν της χρονιάς, και χρησιμοποιεί τεχνικές μηχανικής μάθησης για την καταπολέμηση των online απειλών χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση της συσκευής σας.

Είναι εξαιρετικά εύκολο στην χρήση του, παίρνει αυτόματα τις γρήγορες αποφάσεις ασφαλείας για σας, και για τα δεδομένα σας, διασφαλίζει τις online συναλλαγές σας και προστατεύει την ιδιωτική σας ζωή.

Σας προσφέρει ένα αμφίδρομο Firewall που αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες και προστατεύει διακριτικά τα παιδιά σας στις online δραστηριότητες τους.

Οι ισχυρές τεχνολογίες της Bitdefender εξαλείφουν ακόμα και τις πιο επικίνδυνες online απειλές του σήμερα. Η Bitdefender μπλοκάρει τα πάντα, από τους παραδοσιακούς ιούς, worms, Trojans μέχρι και τα ransomware, zero-day exploits, rootkits, και spyware.

Συμπεριφορικές τεχνολογίες ανίχνευσης που λειτουργούν ως ένα επιπλέον προστατευτικό στρώμα, με τη συνεχή παρακολούθηση των ενεργών προγραμμάτων και επισημαίνοντας ύποπτες δραστηριότητες.

Η Bitdefender μπλοκάρει όλα τα ransomware, ακόμη και τα νέα ή άγνωστα, από το να κρυπτογραφήσουν και να απαιτήσουν λύτρα για τα προσωπικά σας αρχεία. Μπορείτε να επιλέξετε ποιες περιοχές θέλετε να προστατεύσετε.

Καινοτόμα, αποκλειστική τεχνολογία που βελτιώνει ορατά την ταχύτητα και τις επιδόσεις μέσα σε λίγες ώρες με σταδιακή προσαρμογή σε κάθε υπολογιστή.

Το Bitdefender Internet Security 2016 τρέχει κάθε δυνατή σάρωση στο Cloud, άρα δεν επιβαρύνει καθόλου την απόδοση της συσκευής σας. Μόνο η υπογραφή των δεδομένων σαρώνεται, και δεν γίνεται ποτέ upload ή αποθήκευση των αρχείων σας.

Το Bitdefender Internet Security 2016 εξασφαλίζει ότι θα επικεντρωθείτε στις δραστηριότητες σας. Ανιχνεύει όταν παίζετε, εργάζεστε ή παρακολουθείτε κάποια ταινία και προσωρινά δεν εμφανίζει αναδυόμενα παράθυρα, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις απεικόνισης , και θέτει σε παύση τυχόν περιττά προγράμματα στο παρασκήνιο.

Παρέχει μια ξέγνοιαστη εμπειρία εκτελώντας αποφάσεις που αφορούν την ασφάλεια χωρίς κάποια παρέμβαση από εσάς. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πλέον pop-ups, μηνύματα και τίποτα για να ρυθμίσετε.

Κάθε φορά που είστε σε μια σελίδα checkout, το Password Manager της Bitdefender θα εισάγει αυτόματα τους κωδικούς σας στα ανάλογα πεδία.

Με ένα μόνο κλικ, το Vulnerability Scanner προειδοποιεί αυτόματα εάν λείπουν ενημερώσεις ή έχετε παλιό λογισμικό, εάν λείπουν Windows patches, και εάν οι ρυθμίσεις ασφαλείας του συστήματος δεν είναι επαρκείς.

Πηγή: https://iguru.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 90

Τεύχος 90

22-04-2019

Security Report, τεύχος 90

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο και την Κυρικιακή 6&7 Απριλίου. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.