Skip to main content
DIABASTE DWREAN SEC 148
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
24 Ιουνίου 2016 16:06

Φωτορεπορτάζ από την IFSEC 2016, Τρίτη Ημέρα

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F7989577e7de081a1a214e318c33e2a73 XL

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Τρίτη και τελευταία ημέρα της διεθνής έκθεσης IF SEC 2016. Η τελευταία μέρα ήταν και πιο ελληνική από τις υπόλοιπες αφού όπως θα δείτε και μόνοι σας δεν έλειψαν τα ελληνικά περίπτερα, ούτε φυσικά και οι έλληνες επισκέπτες.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Τρίτη και τελευταία ημέρα της διεθνής έκθεσης IF SEC 2016. Η τελευταία μέρα ήταν και πιο ελληνική από τις υπόλοιπες αφού όπως θα δείτε και μόνοι σας δεν έλειψαν τα ελληνικά περίπτερα, ούτε φυσικά και οι έλληνες επισκέπτες.

 

01

Παρότι το 90% της έκθεσης IFSEC 2016 αφορούσε την τεχνολογία IP, δεν έλειψαν οι τεχνολογικές πρωτοπορίες στα πρότυπα αναλογικής μετάδοσης HD. Το HDCVI 3.0 είναι εδώ υποστηρίζοντας πολύ υψηλές αναλύσεις μέσω coax.

 

02

Σκληρή η μάχη μεταξύ των προτύπων αναλογικής μετάδοσης HD, με το HD-TVI 3.0 να είναι συμβατό με αναλύσεις έως 5MP μέσω coax, αλλά και με διαφορετικά HD standards.

03

Πάρα πολλές εταιρίες προτείνουν προϊόντα με πολλαπλές ενσωματωμένες κάμερες, όπως η συγκεκριμένη της Dahua που προσφέρει 8MP πανοραμική θέαση.

04

Η Keeper Hellas στο πλούσιο από νέες τεχνολογίες και εφαρμογές περίπτερο της Dahua μαζί με τον διευθυντή της εταιρίας.

05

Εντυπωσιακές μακέτες που προσομοιώνουν εφαρμογές στην έκθεση IFSEC, όπως αυτή της Dahua για την αναγνώριση και καταγραφή πινακίδων.

06

Πέρα από τα συστήματα συναγερμού, ένα πολύ μεγάλο μέρος της IFSEC ήταν αφιερωμένο στα συστήματα πυρασφάλειας.

07

Η Keeper Hellas στο περίπτερο μιας εκ των εταιριών που συνεργάζονται εξαιρετικά στενά και λάμβανε μέρος στην IFSEC, την Tecnoalarm.

08

Εντυπωσιακή και ουσιαστική η παρουσία της Paradox Hellas, μιας Ελληνικής εταιρίας στην έκθεση IFSEC που είχε πολλά να δείξει στην διεθνή αγορά.

09

Η πιστοποίηση LPCB φιγουράρει δίπλα στον πίνακα πυρασφάλειας Apollo της Paradox Hellas, ανοίγοντας νέους δρόμους για τον προϊόν στην διεθνή αγορά.

10

Η ομάδα της Paradox Hellas παρέα με το Security Report στην διεθνή έκθεση IFSEC 2016.

11

Η απίστευτα πρωτοποριακή εφαρμογή QR Patrol της Ελληνικής εταιρίας Terracom που έκλεψε τα διεθνή βλέμματα στην IFSEC 2016!

12

Πολύ γνωστά προϊόντα για την Ελληνική αγορά, όπως τα συστήματα της Nova Security, σε νέες εκδόσεις με νέες δυνατότητες στην IFSEC 2016.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report Μαρτίου

    Security Report Μαρτίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος του Security Report θα βρείτε ενδιαφέροντα ...
  • 9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και στους τουρίστες που καταφθάνουν από το ε...
  • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
  • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
  • 3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
  • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...