Skip to main content
DIABASTE DWREAN SEC 148
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
31 Οκτωβρίου 2016 16:58

ESET: Νέες λύσεις Internet Security για οικιακούς χρήστες

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F00908ae81f682520916a87e6d06e7322 XL

Η ESET διαθέτει τη σειρά λύσεων ασφάλειας για οικιακούς χρήστες που βασίζεται στην τεχνολογία NOD32 και η οποία προσφέρει την ιδανική αναλογία ανίχνευσης, ταχύτητας και χρηστικότητας. Επιπλέον, η λύση της ESET διαθέτει το ESET Password Manager για ευκολότερη και ασφαλέστερη ταυτοποίηση, καθώς και το ESET Secure Data για εύκολη και ισχυρή κρυπτογράφησηΗ ESET διαθέτει τη σειρά λύσεων ασφάλειας για οικιακούς χρήστες που βασίζεται στην τεχνολογία NOD32 και η οποία προσφέρει την ιδανική αναλογία ανίχνευσης, ταχύτητας και χρηστικότητας.

Επιπλέον, η λύση της ESET διαθέτει το ESET Password Manager για ευκολότερη και ασφαλέστερη ταυτοποίηση, καθώς και το ESET Secure Data για εύκολη και ισχυρή κρυπτογράφηση. «Καθώς οι απειλές στο διαδίκτυο χαρακτηρίζονται από ολοένα μεγαλύτερη ποικιλία, οι χρήστες χρειάζονται πιο σύνθετες σουίτες ασφάλειας με χαρακτηριστικά που βασίζονται σε εξατομικευμένες προτιμήσεις. Η νέα σειρά προϊόντων αντικατοπτρίζει πλήρως αυτή την τάση», εξηγεί ο Richard Marko, CEO της ESET.

Η ESET εμφανίζει σταθερά επιτυχίες σε ανεξάρτητες δοκιμές, έχοντας αναγνωριστεί 98 φορές με τις σημαντικές διακρίσεις VB100, πολύ περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Πρόσφατα, η ESET ήταν η μοναδική λύση ασφαλείας με προστασία 100% ανάμεσα σε όλα τα προϊόντα στις δοκιμές Home Anti-Malware Protection των SE Labs και έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στο Performance Test των AV-Comparatives, μεταξύ όλων των προϊόντων internet security που συμμετείχαν στις δοκιμές. Η ESET αποτέλεσε επίσης το αδιαμφισβήτητο Νο.1 στην Προστασία από Spam, ξεχωρίζοντας στις δοκιμές VBSpam Test και AV-Comparatives Anti-Spam Test.

Με τη νέα σειρά προϊόντων, η ESET δίνει έμφαση στην ανάγκη προστασίας της ιδιωτικής ζωής σε όσους χρησιμοποιούν PC και laptop. Το ESET Webcam Protection, που διατίθεται με το ESET Smart Security Premium και ESET Internet Security, ρυθμίζει την πρόσβαση στην κάμερα, εξασφαλίζοντας πλήρη προστασία. Ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει και να μπλοκάρει/επιτρέπει διεργασίες και εφαρμογές και να απενεργοποιεί την κάμερα του υπολογιστή, ώστε οι εφαρμογές να μην έχουν πρόσβαση.

Μαζί με το ESET Smart Security Premium, οι χρήστες μπορούν για πρώτη φορά να απολαύσουν και το ολοκαίνουργιο ESET Internet Security. Το θρυλικό ESET NOD32 Antivirus 10 παραμένει η ιδανική σουίτα για gamers με ενισχυμένη προστασία από επιθέσεις scripting.

Η σειρά λύσεων της ESET για οικιακούς χρήστες περιλαμβάνει πολλές αναγνωρισμένες δυνατότητες, όπως το Banking & Payment Protection, το Antispyware, το Anti-Phishing, το Exploit Blocker, προηγμένο Personal Firewall, και το σύστημα ESET LiveGrid Reputation System.

Τι καινούριο υπάρχει:

Script-Based Attack Protection: ανιχνεύει επιθέσεις από κακόβουλα scripts που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το Windows PowerShell. Επίσης, ανιχνεύει κακόβουλα JavaScript που μπορούν να επιτεθούν μέσω του browser. Υποστηρίζει όλα τα γνωστά προγράμματα περιήγησης.

Home Network Protection: επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν τους οικιακούς δρομολογητές για ευπάθειες, όπως αδύναμους κωδικούς πρόσβασης ή ληγμένα firmware, και προσφέρει επιλογές για αποκατάσταση. Παρέχει επίσης μία εύχρηστη λίστα συνδεδεμένων συσκευών, κατηγοριοποιημένες με βάση τον τύπο, και δείχνει ποιες είναι συνδεδεμένες. Αυτό βοηθά τους χρήστες να δουν πόσο ασφαλή είναι τα δίκτυα σπίτι τους.

Webcam Protection: ένα χαρακτηριστικό για τον έλεγχο των διεργασιών και των εφαρμογών που έχουν πρόσβαση σε υπολογιστές με συνδεδεμένες κάμερες web, εμφανίζοντας ειδοποιήσεις όταν ανεπιθύμητες εφαρμογές προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην κάμερα.

ESET Password Manager: χρησιμοποιεί την κρυπτογράφηση AES-256 – το κορυφαίο πρότυπο στον κόσμο – για την αποθήκευση και την προληπτική συμπλήρωση των κωδικών πρόσβασης όλων των χρηστών. Επίσης, κάθε φορά που ο χρήστης το χρειάζεται, δημιουργεί και αποθηκεύει καινούριο και εξαιρετικά ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

ESET Secure Data: προστατεύει από την κλοπή των δεδομένων στην περίπτωση απώλειας του USB-key ή του laptop και επιτρέπει την ασφαλή συνεργασία και την ανταλλαγή δεδομένων.

Περισσότερες πληροφορείς για τη σειρά λύσεων της ESET και το νέο ESET Smart Security Premium στη σελίδα www.eset.com/gr.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report Μαρτίου

    Security Report Μαρτίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος του Security Report θα βρείτε ενδιαφέροντα ...
  • 9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και στους τουρίστες που καταφθάνουν από το ε...
  • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
  • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
  • 3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
  • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...