Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 | 12:53

O Mακρόν... διπλασιάζει την φρουρά του

Ενισχύεται η ασφάλεια του Γάλλου προέδρου από 77 άνδρες που είναι σήμερα σε 130, εξαιτίας της τρομοκρατικής απειλής, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σήμερα, Τρίτη. Η απόφαση ελήφθη όταν η υπηρεσία ασφαλείας του προεδρικού μεγάρου εντόπισε ορισμένες δυσλειτουργίες στον τρόπο φύλαξης του από την ημέρα της εκλογής του έως σήμερα. Για παράδειγμα, στις 19 Ιουνίου, ο Εμανουέλ Μακρόν...
Ενισχύεται η ασφάλεια του Γάλλου προέδρου από 77 άνδρες που είναι σήμερα σε 130, εξαιτίας της τρομοκρατικής απειλής, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σήμερα, Τρίτη.

Η απόφαση ελήφθη όταν η υπηρεσία ασφαλείας του προεδρικού μεγάρου εντόπισε ορισμένες δυσλειτουργίες στον τρόπο φύλαξης του από την ημέρα της εκλογής του έως σήμερα. Για παράδειγμα, στις 19 Ιουνίου, ο Εμανουέλ Μακρόν βρισκόταν στα Ηλύσια Πεδία, όταν ένας άνδρας με το αυτοκίνητο του έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω σε αστυνομικούς. Η ασφάλεια του Γάλλου προέδρου ενημερώθηκε πολύ αργά για την επίθεση αυτή.

Όπως έγινε γνωστό, στην υπηρεσία ασφαλείας του Γάλλου προέδρου θα μετακινηθούν περίπου 50 αστυνομικοί για να ελέγχουν καλύτερα τις μετακινήσεις του. Για μεγαλύτερη ανταπόκριση, οι ραδιοεπικοινωνίες μεταξύ της υπηρεσίας GSPR και της Αστυνομικής Διεύθυνσης θα συγχωνευθούν σε μια και μόνο ραδιοσυχνότητα.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 76

Τεύχος 76

20-02-2018

Security Report, τεύχος 76

Κυκλοφορεί το Security Report Μαρτίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved