Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
25 Οκτωβρίου 2017 17:29

ATHENS ELECTRONIX 2018

2ο ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ – ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F8b19ec2c563134726cf9cc08860a79f2 XL

Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας που χάραξαν η έκθεση Athens Electronix 2016 και το συνέδριο Salonica Electronix 2017, η Libra Press βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προχωράει στην διεξαγωγή της 2ης Athens Electronix 2018.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας που χάραξαν η έκθεση Athens Electronix 2016 και το συνέδριο Salonica Electronix 2017, η Libra Press βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προχωράει στην διεξαγωγή της 2ης Athens Electronix 2018.

Εκμεταλλευόμενοι τα πολύ θετικά συμπεράσματα που αποσπάσαμε από την Salonica Electronix 2017, αποφασίσαμε η Athens Electronix 2018 να μην είναι πλέον μόνο έκθεση, όπως η διοργάνωση του 2016, αλλά να συμπεριλαμβάνει και την διεξαγωγή ενός κλαδικού συνεδρίου.
Το δεύτερο κλαδικό συνέδριο – έκθεση Athens Electronix 2018 θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Μαρτίου 2018 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Η επιλογή του χώρου έγινε με βάση τις ανάγκες της αγοράς που επιζητά έναν άρτιο χώρο, ικανό να «χωρέσει» όλες τις απαιτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα. Το πολιτιστικό και συνεδριακό κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι διαθέτει όλες τις απαραίτητες παροχές που απαιτεί ένα σύγχρονο συνέδριο τεχνολογίας ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας, χωρίς επιπλέον κόστος ή θυσίες. Ενδεικτικά, διαθέτει κλιματισμό, Wi-Fi, υψηλά στάνταρτ ασφάλειας και καθαριότητας, εύκολη πρόσβαση και άπλετο πάρκιν για όλους. Οι χώροι του, ο σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός του, οι υπηρεσίες του αλλά και η εξυπηρέτηση του προσωπικού του, το καθιστούν ένα από τα αξιολογότερα συνεδριακά κέντρα των Βορείων Προαστίων, αλλά και ολόκληρης της Αθήνας ενώ είναι πλέον γνωστό για την ποικιλία των απαιτητικών εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στους χώρους του..

Πλήθος μεγάλων εταιρειών του χώρου των τηλεοπτικών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας θα λάβουν μέρος στην Athens Electronix. Εκεί εκπρόσωποι των εταιρειών θα μας ενημερώσουν για τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου τόσο μέσω των ομιλιών τους όσο και των περιπτέρων τους, ενώ θα υπάρχει άμεση επαφή με το κοινό το οποίο θα μπορεί με το τέλος της ομιλίας να απευθύνεται άμεσα μέσω ερωτήσεων στους ομιλητές λύνοντας τις απορίες του.

Το συνέδριο – έκθεση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτή αφορά συστήματα ασφαλείας και τηλεόρασης, είτε αφορά τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικές ίνες, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, κ.ά. Επιπλέον η πρόσβαση θα είναι δωρεάν ενώ σε λίγο καιρό θα ανοίξουν και οι προεγγραφές για τους επισκέπτες οι οποίοι θα μπορούν να προεγγραφούν μέσα από την ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr.

Η Athens Electronix θα έχει έντονη προβολή μέσα από τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής κάλυψης, ενώ θα προβληθεί και από τα κλαδικά περιοδικά της εταιρίας μας Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report, από τις ιστοσελίδες μας www.Satleo.gr, www.digitaltvinfo.gr & www.securityreport.gr, καθώς και από πολλά άλλα περιοδικά, έντυπα και sites που αφορούν τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας. Επίσης θα τυπωθούν διαφημιστικά φυλλάδια, αφίσες και προσκλήσεις σε αφθονία, ενώ θα υπάρχει και διαφήμιση στο internet.

Τέλος, το συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω των site και των forum μας σε live streaming, ενώ τα link θα υπάρχουν διαθέσιμα και στις σελίδες μας στο facebook για όλους όσους δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν από όποιο μέρος στον κόσμο κι αν βρίσκονται. Παράλληλα, μέσω διαδικτύου θα δοθεί η δυνατότητα στους απανταχού τηλεθεατές να προβούν σε διαδραστικές ερωταπαντήσεις.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...