Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 | 14:11

Ληστές χτύπησαν με βέργα στο κεφάλι υπάλληλο σεκιούριτι

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στον σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου, όταν τρεις Ρομά τραυμάτισαν υπάλληλο σεκιούριτι.
Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στον σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου, όταν τρεις Ρομά τραυμάτισαν υπάλληλο σεκιούριτι.
Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος παρατήρησε ότι ένα αυτοκίνητο με τρεις Ρομά έκανε βόλτες στον σταθμό για δεύτερη συνεχή μέρα και πλησίασε επικίνδυνα σημείο όπου υπήρχαν διάφορα αντικείμενα και εργαλεία του σταθμού, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο ανακατασκευής.
Όταν επιχείρησε να τους ελέγξει, εκείνοι προσπάθησαν να ξεφύγουν. Όταν εγκλωβίστηκαν στη δυτική μπάρα του σταθμού, καθώς αντιλήφθηκαν ότι ο υπάλληλος ειδοποιούσε την αστυνομία, του επιτέθηκαν και με μία βέργα τού άνοιξαν το κεφάλι για να διαφύγουν.
Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα αστυνομικοί, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον σεκιουριτά στο νοσοκομείο Λαμίας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 77

Τεύχος 77

21-03-2018

Security Report, τεύχος 77

Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved