Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 | 16:12

Dahua Technology DSS Pro

Νέο λογισμικό διαχείρισης βίντεο

Η Dahua Technology, ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, ανακοινώσε την κυκλοφορία του νέου συστήματος διαχείρισης βίντεο «DSS Pro». 
Η Dahua Technology, ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, ανακοινώσε την κυκλοφορία του νέου συστήματος διαχείρισης βίντεο «DSS Pro». Το DSS Pro είναι ένα ισχυρό κεντρικό σύστημα διαχείρισης που αναπτύχθηκε από την Dahua χρησιμοποιώντας την αρχιτεκτονική Client Server (C/S), το οποίο βασίζεται σε Windows και χαρακτηρίζεται από υψηλή ευελιξία και εξαιρετική αξιοπιστία. Το DSS Pro επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις συσκευές τους 24 ώρες το 24ωρο με πληθώρα επιλογών διασύνδεσης. Το όλο σύστημα αποτελείται από το DSS Control Client, το DSS Web Client και το DSS Mobile. Το DSS Control Client παρέχει μεγάλη ευελιξία, καθώς υποστηρίζει την ταυτόχρονη εμφάνιση πολλαπλών οθονών, το DSS Web Client προσφέρει απομακρυσμένη πρόσβαση στο DSS από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης μέσω υπολογιστή, ενώ το DSS Mobile υποστηρίζει επίσης την απομακρυσμένη διαχείριση, ακόμα και τον έλεγχο PTZ καμερών και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν ταυτόχρονα έως και 4 κάμερες. Το DSS Pro υποστηρίζει όλη τη γκάμα προϊόντων της Dahua, αλλά και πληθώρα προϊόντων άλλων κατασκευαστών χάρη στο πρότυπο ONVIF. Το DSS Pro ενσωματώνει σύστημα συναγερμού, καθώς και προηγμένες εφαρμογές ασφαλείας όπως αναγνώριση προσώπου, ενώ για την έγκαιρη απόκριση του συστήματος υποστηρίζει τεχνολογία hot standby. Πέρα από τη βασική εφαρμογή του ως σύστημα διαχείρισης CCTV, το DSS Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε βιομηχανίες όπως το λιανικό εμπόριο, τις τράπεζες και πολυκαταστήματα. Τέλος υποστηρίζει τεχνολογία LPR για την αναγνώριση της πινακίδας ενός οχήματος και τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 77

Τεύχος 77

21-03-2018

Security Report, τεύχος 77

Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved