Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 | 12:26

Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση στο Λιμενικό για ασφάλεια συνόρων

Τις περιπολίες του Λιμενικού Σώματος για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών και την ασφάλεια των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρηματοδοτεί με 15 εκατ. ευρώ το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τις περιπολίες του Λιμενικού Σώματος για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών και την ασφάλεια των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρηματοδοτεί με 15 εκατ. ευρώ το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό έκανε γνωστό την Τρίτη το υπουργείο Ναυτιλίας, τονίζοντας ότι, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια από τη μεταναστευτική κρίση και τον ταυτόχρονο περιορισμό των διαθέσιμων εθνικών πόρων, το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή υπέβαλε αίτημα για χρηματοδότηση στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020, που αποτελεί χρηματοδοτικό εργαλείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Με το ποσόν που χορηγεί η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτούνται δαπάνες που προέκυψαν από τις περιπολίες πλωτών επιχειρησιακών μέσων του Λιμενικού Σώματος στο πλαίσιο του ελέγχου των θαλασσίων συνόρων κατά τη χρονική περίοδο από 01-01-2016 μέχρι και 30-04-2017.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.