Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 | 21:02

Προγράμματα κατάρτισης "Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας" από το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΛΦΑ Επιλογή

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΛΦΑ Επιλογή διοργανώνει προγράμματα κατάρτισης 105 ωρών "Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας" σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) και καλύπτει πλήρως όλες τις θεματικές ενότητες που απαιτούνται για την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης που διενεργούνται από το ΚE.ME.A. σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Εθνικος Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων...

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΛΦΑ Επιλογή λειτουργεί με Κωδικό Αδείας 2000058
Αδειοδότηση ΕΟΠΠΕΠ – Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - SECURITY

Διάρκεια 105 ώρες

έναρξη προγραμματος 28/11/2017

Δίδακτρα Αέργων:250,00

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΛΦΑ Επιλογή διοργανώνει προγράμματα κατάρτισης 105 ωρών "Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας" σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) και καλύπτει πλήρως όλες τις θεματικές ενότητες που απαιτούνται για την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης που διενεργούνται από το ΚE.ME.A. σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Εθνικος Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Security .

Η Βεβαίωση Kατάρτισης του προγράμματος "Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας" 105 ωρών είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για τη συμμετοχή στις εξετάσεις Πιστοποίσης . Το πιστοποιητικό από την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π είναι το πλέον απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση αλλά και την ανανέωση της άδειας εργασίας στο συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο .

Βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 4892/1/76-Γ και της τροποποίησης του Ν.3707/2008 όσοι εργάζονται στον κλάδο των Υπηρεσιών Ασφάλειας (Security) πρέπει να κατέχουν άδεια η οποία εκδίδεται από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη.

Η ειδικότητα «προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας» συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις ειδικότητες που συμπεριλαμβάνονται στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων και κατά συνέπεια στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο. Ο τίτλος αυτός αναγνωρίζεται σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ.

Σε ποιους απυθύνεται:

Σε όσους επιθυμούν να εργασθούν ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας, είτε σε Ιδιωτικές Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας είτε σε Τμήματα Εσωτερικής Ασφάλειας Οργανισμών και Επιχειρήσεων ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες, υποχρεούνται να κατέχουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης και τίτλο Πιστοποίησης. O τίτλος αυτός είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση Αδείας Εργασίας, τύπου Α΄, από την Ελληνική Αστυνομία.

Εισηγητές:

Οι εισηγητές του προγράμματος είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων τόσο από τον Επαγγελματικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π - πρώην ΕΚΕΠΙΣ) όσο και από το ΚΕ.ΜΕ.Α. με πλούσια επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο της ασφάλειας αλλά και της εκπαίδευσης και προσφέρουν υψηλή ποιότητα σπουδών συνδυάζοντας ηλεκτρονικές παρουσιάσεις, case studies, παροχή σημειώσεων, πρακτικές ασκήσεις, κ.α.

Σκοπός σεμιναρίου:

Τα τελευταία χρόνια έχουν επέλθει σημαντικές αλλαγές στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας και στους ρυθμούς ανάπτυξης του κλάδου σε διεθνές επίπεδο. Η διεθνής και ευρωπαϊκή εμπειρία, σε ένα παγκοσμιοποιημένο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, έχει καταδείξει στην πράξη ότι είναι αναγκαία η σύγκλιση του πλαισίου των επαγγελματικών καθηκόντων του «προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας» και η βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών από εργαζόμενους με κατοχυρωμένες επαγγελματικές γνώσεις και εμπειρία. Η κατάλληλη κατάρτιση, αλλά και η απόδειξη της γνώσης αυτής, αποτελεί μια ουσιαστική παράμετρο που συνεισφέρει στην ασφάλεια της Ανάπτυξης.

Θεματικές Ενότητες :

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ι.Ε.Π.Υ.Α

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ,ΜΕΣΑ & ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ι.Ε.Π.Υ.Α

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ/ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ/ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ/ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων: ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500, www.alfa-studies.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.