Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 | 14:36

Οι πρώτες τηλεοράσεις με πιστοποίηση για ενισχυμένη ασφάλεια

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η λύση ασφαλείας των Smart TVs, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Samsung Knox, έχει αναγνωριστεί από διεθνή ινστιτούτα πιστοποίησης. Οι Samsung Smart TVs είναι οι πρώτες στον κλάδο που λαμβάνουν την πιστοποίηση Common Criteria (CC) για τρία συναπτά έτη. 
Η Samsung ανακοίνωσε ότι η λύση ασφαλείας των Smart TVs, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Samsung Knox, έχει αναγνωριστεί από διεθνή ινστιτούτα πιστοποίησης. Οι Samsung Smart TVs είναι οι πρώτες στον κλάδο που λαμβάνουν την πιστοποίηση Common Criteria (CC) για τρία συναπτά έτη. Επιπλέον, η υπηρεσία πληρωμών Checkout που διαθέτουν πιστοποιήθηκε από το Πρότυπο Ασφαλείας Δεδομένων Πληρωμών Καρτών (PCI DSS).

Όπως δήλωσε ο Jonghee Han, Πρόεδρος του Visual Display Business της Samsung Electronics,“Στη Samsung, η ασφάλεια αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητά μας για την ανάπτυξη τεχνολογίας για έξυπνες τηλεοράσεις. Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις ασφαλείας στην αγορά για τους χρήστες των έξυπνων τηλεοράσεών μας”Η τεχνολογία Samsung Knox για την τηλεόραση διαθέτει μια βάση hardware με αξιόπιστη αρχιτεκτονική, που ενσωματώνει χαρακτηριστικά ασφαλείας σε όλη την πλατφόρμα της τηλεόρασης. Ενσωματωμένη σε όλες τις σειρές Smart TV από το τρέχον έτος, η τεχνολογία Samsung Knox εξασφαλίζει ενισχυμένη ασφάλεια, βελτιστοποιημένη για το περιβάλλον χρήσης των έξυπνων τηλεοράσεων. Αυτό το σύστημα ανιχνεύει και αφαιρεί κακόβουλες εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να κλέψουν σημαντικά δεδομένα από άλλες εφαρμογές. Με βάση αυτή την ενισχυμένη ασφάλεια, η Samsung έγινε η πρώτη εταιρεία στον κλάδο που λαμβάνει την πιστοποίηση Common Criteria (CC), ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα πιστοποίησης για ασφάλεια υπολογιστών που χρησιμοποιείται για κυβερνητικές αξιολογήσεις.Η υπηρεσία πληρωμών Samsung Checkout έλαβε πιστοποίηση PCI DSS από την UL στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2018, ένα άλλο αξιοσημείωτο επίτευγμα για τη βιομηχανία τηλεοράσεων. Αναφορικά με το T-Commerce, το οποίο επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες απευθείας από τις τηλεοράσεις τους, η Samsung ενίσχυσε περαιτέρω την ασφάλεια της υπηρεσίας πληρωμών για Smart TVs. Το Checkout είναι μια απλή υπηρεσία πληρωμής T-Commerce, που κρυπτογραφεί τις πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας. Το PCI DSS αποτελεί ένα διεθνές πρότυπο ασφάλειας δεδομένων που υιοθετήθηκε από τις American Express, Discover Financial Services, JCB International, MasterCard και Visa Inc., για όλους τους οργανισμούς που επεξεργάζονται, αποθηκεύουν ή διαβιβάζουν πληροφορίες πιστωτικών καρτών.Εκτός από το δικό της λογισμικό ασφαλείας, η Samsung και η McAfee ανέπτυξαν επίσης μια νέα εφαρμογή ασφαλείας προσαρμοσμένη για τηλεοράσεις, την McAfee Security, η οποία έχει τεθεί σε ισχύ από τον Απρίλιο του 2017 και λειτουργεί σε όλες τις έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung. Αυτή η εφαρμογή ασφαλείας τηλεοράσεων παρέχει πρόσθετη διπλή προστασία για τις Έξυπνες Τηλεοράσεις της Samsung. Η McAfee είναι μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως ανεξάρτητες εταιρείες στο τομέα της κυβερνο-ασφάλειας, προσφέροντας υπηρεσίες ασφαλείας σε 32 γλώσσες. Οι Smart TVs της Samsung ήταν οι πρώτες στον κόσμο που υιοθέτησαν αυτό το καινοτόμο λογισμικό ασφαλείας, ειδικά για τηλεοράσεις.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 74

Τεύχος 74

15-12-2017

Security Report, τεύχος 74

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα η διεθνής έκθεση SICUREZZA 2017. Με συνολικά 465 εκθέτες, τρεις αίθουσες και 25.569 επαγγελματίες επισκέπτες από όλο το κόσμο η 19η διεθνής έκθεση «SICUREZZA», αναμφίβολα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο της ασφάλειας. Το Security Report ταξίδεψε στο Μιλάνο, όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διεθνής έκθεση SICUREZZA 2017 και έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου της ασφάλειας. Έρευνα: Οι 7 ευρωπαϊκές εταιρείες secu...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved