Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
29 Μαρτίου 2018 11:19

Intersec 2019

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F1a9e2eae9ce4c22c1c880bce4488041e XL

Η intersec MIDDLE EAST για 21η χρονιά θα ανοίξει τις πύλες της από 20 – 22 Ιανουαρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο International Convention & Exhibition Centre του Ντουμπάι στα ΗΑΕ, για να παρουσιάσει και πάλι όλες τις τελευταίες καινοτομίες, τεχνολογίες, τάσεις και προϊόντα του κλάδου.

Η intersec MIDDLE EAST για 21η χρονιά θα ανοίξει τις πύλες της από 20 – 22 Ιανουαρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο International Convention & Exhibition Centre του Ντουμπάι στα ΗΑΕ, για να παρουσιάσει και πάλι όλες τις τελευταίες καινοτομίες, τεχνολογίες, τάσεις και προϊόντα του κλάδου. Περισσότεροι από 29.727 επισκέπτες προερχόμενοι από 121 και πλέον χώρες κάνουν το πέρασμά τους από το Ντουμπάι προκειμένου να συναντήσουν τους 1.337 εκθέτες από 59 χώρες κάθε χρόνο και να γνωρίσουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις και προϊόντα που είχαν να παρουσιάσουν οι τελευταίοι στον τομέα της ασφάλειας και της προστασίας.

Η intersec MIDDLE EAST αναμένεται να αναπτυχθεί και πάλι το 2019. Θα καλύψει σχεδόν όλα τα κτίρια του World Trade Center και θα υποδεχτεί περισσότερους από 32.000 εμπορικούς επισκέπτες αποδεικνύοντας και πάλι ότι παραμένει το κορυφαίο γεγονός στους κλάδους της ασφάλειας, αστυνομίας, πυροπροστασίας σε ολόκληρη την περιοχή.

Εκτός από τους τοπικούς φορείς που δηλώνουν το παρόν στην έκθεση, όπως το Υπουργείο Εσωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η Αστυνομία του Άμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι, και παράγοντες του σώματος της αστυνομίας των γύρω χωρών, σημαντική είναι η παρουσία από χώρες όπως η Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, Κορέα, Ταϊβάν, Σκανδιναβία, Ελβετία, Καναδάς, Ιαπωνία, Βραζιλία, ΗΠΑ.

Οι τομείς προϊόντων που παρουσιάζονται στα πλαίσια της intersec MIDDLE EAST χωρίζονται σε 6 βασικές κατηγορίες:

  • Commercial Security: Επιτήρηση (Αναλογική & Ψηφιακή) Υπηρεσίες Αναγνώρισης, Επιτήρησης & Φύλαξης, Έλεγχος Πρόσβασης / Εισόδου, Μηχανικά Συστήματα & Συσκευές Ασφαλείας, Συστήματα Ανίχνευσης Παραβίασης / Διάρρηξης & Εξοπλισμός Συναγερμού, Αυτοματισμοί Κατοικίας & Κτιρίων, Ειδικές Εκδόσεις Σύλλογοι, Εκπαίδευση & Κατάρτιση.
  • Information Security: Διαδικτυακή Ασφάλεια, Ασφάλεια Hardware & Δεδομένων, Ασφάλεια Κινητού Τηλεφώνου, Ασφάλεια Πρόσβασης / Εισόδου, Ειδικές Εκδόσεις, Σύλλογοι, Εκπαίδευση & Κατάρτιση.
  • Fire & Rescue: Πρόληψη Πυρκαγιάς & Πυροπροστασία,  Συστήματα Συναγερμού & Προειδοποίησης, Πυροσβεστικός Εξοπλισμός, Διάσωση, Ειδικές Εκδόσεις, Σύνδεσμοι, Εκπαίδευση, Κατάρτιση.
  • Safety & Health: Εξοπλισμός Ατομικής Προστασίας, Εξοπλισμός Προστασίας στο χώρο εργασίας,  Υγεία στην Εργασία, Προστασία Περιβάλλοντος στην Εργασία, Τεχνικά Υφάσματα, Ειδικές Εκδόσεις, Σύλλογοι, Εκπαίδευση & Κατάρτιση.
  • Homeland Security & Policing: Ηλεκτρονικά, Κινητικότητα, Εκπαίδευση & Συμβουλευτική, Ασφάλεια των Αερομεταφορών, Εξοπλισμός Ειδικών Δυνάμενων, Οπτικά Συστήματα, Ένδυση & Αξεσουάρ, Εξοπλισμός Υποστήριξης Logistics, Εξοπλισμός Εργαστηρίου, Εγκληματολογία, Αφοπλισμός Ναρκών / Πυροτεχνουργοί, Οπλισμός, Ανίχνευση, Ειδικές Εκδόσεις, Σύλλογοι, Εκπαίδευση & Κατάρτιση.
  • Physical & Perimeter Security: Πύλες εισόδου, Μπάρες, Κολωνάκια, Περιστροφικές Πόρτες, Κάγκελα Ασφαλείας, Περίφραξη,  Συστήματα εισόδου για πύλες & πόρτες, Ρολά και συσκευές που σχετίζονται με την ασφάλεια, Παράθυρα Ασφαλείας Κλειδαριές & Εξαρτήματα, Πόρτες Ασφαλείας Κλειδαριές & Εξαρτήματα, Ηλεκτρονικά Συστήματα Περιμετρικής Προστασίας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...