Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 | 13:46

Συνεργασία PELCO με IBM

Η Pelco, μία από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της ασφάλειας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την IBM, ηγέτη στο τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, για να δημιουργήσουν από κοινού το "Pelco Analytics Powered by IBM".

Η Pelco, μία από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της ασφάλειας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την IBM, ηγέτη στο τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, για να δημιουργήσουν από κοινού το "Pelco Analytics Powered by IBM".

 Η νέα συνεργασία θα αφορά το λογισμικό διαχείρισης βίντεο της Pelco, το οποίο θα έχει ενσωματωμένους αλγόριθμους Deep Learning της IBM, για να αξιοποιεί το βίντεο από τις κάμερες και να εντοπίζει γρήγορα τους πιθανούς κινδύνους. Οι αλγόριθμοι της IBM μπορούν να αναλύσουν γρήγορα ένα τεράστιο όγκο δεδομένων (αρχειοθετημένων βίντεο) για τον εντοπισμό ανθρώπων και αντικειμένων, μειώνοντας «δραματικά» τον χρόνο, προσφέροντας στους χειριστές μοναδικά οφέλη.

Χάρη στα νέα Video Analytics της IBM, θα προσφέρουμε νέες λύσεις σε πληθώρα εγκαταστάσεων όπως πόλεις, αεροδρόμια, ακόμα και σχολεία δηλώνει ο Robert Beliles, Chief Marketing Officer της Pelco. Επίσης ο Jean-Marc Theolier, διευθύνων σύμβουλος της Pelco τονίζει πως, «Με την πλήρη ενσωμάτωση και αξιοποίηση της τεχνογνωσίας της IBM, θα δημιουργήσουμε αποδοτικότερα και ασφαλέστερα περιβάλλοντα επιχειρήσεων, σχολείων και πόλεων, με τελικό στόχο να καταστεί ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος για εργασία, διαβίωση και μάθηση».

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 81

Τεύχος 81

18-07-2018

Security Report, τεύχος 81

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Αυγούστου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Το κεντρικό αφιέρωμα αυτού του τεύχους περιλαμβάνει αποκλειστικό και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση, IFSEC International 2018. O απεσταλμένος του περιοδικού, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, μας μεταφέρει όλες τις νέες τάσεις του χώρου των συστημάτων ασφαλείας και μας παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα, που κέντρισαν το ενδιαφέρον στην εν λόγω έκθεση. Εννοείται πως σημαίνοντα ρόλο στο ρεπορτάζ παίζει η ελληνική παρουσία στην IFSEC, που προσέλκυσε τα βλέμματα πολλών επισ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.