Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 | 13:46

Συνεργασία PELCO με IBM

Η Pelco, μία από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της ασφάλειας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την IBM, ηγέτη στο τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, για να δημιουργήσουν από κοινού το "Pelco Analytics Powered by IBM".

Η Pelco, μία από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της ασφάλειας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την IBM, ηγέτη στο τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, για να δημιουργήσουν από κοινού το "Pelco Analytics Powered by IBM".

 Η νέα συνεργασία θα αφορά το λογισμικό διαχείρισης βίντεο της Pelco, το οποίο θα έχει ενσωματωμένους αλγόριθμους Deep Learning της IBM, για να αξιοποιεί το βίντεο από τις κάμερες και να εντοπίζει γρήγορα τους πιθανούς κινδύνους. Οι αλγόριθμοι της IBM μπορούν να αναλύσουν γρήγορα ένα τεράστιο όγκο δεδομένων (αρχειοθετημένων βίντεο) για τον εντοπισμό ανθρώπων και αντικειμένων, μειώνοντας «δραματικά» τον χρόνο, προσφέροντας στους χειριστές μοναδικά οφέλη.

Χάρη στα νέα Video Analytics της IBM, θα προσφέρουμε νέες λύσεις σε πληθώρα εγκαταστάσεων όπως πόλεις, αεροδρόμια, ακόμα και σχολεία δηλώνει ο Robert Beliles, Chief Marketing Officer της Pelco. Επίσης ο Jean-Marc Theolier, διευθύνων σύμβουλος της Pelco τονίζει πως, «Με την πλήρη ενσωμάτωση και αξιοποίηση της τεχνογνωσίας της IBM, θα δημιουργήσουμε αποδοτικότερα και ασφαλέστερα περιβάλλοντα επιχειρήσεων, σχολείων και πόλεων, με τελικό στόχο να καταστεί ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος για εργασία, διαβίωση και μάθηση».

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 87

Τεύχος 87

23-01-2019

Security Report, τεύχος 87

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Στο τεύχος Φεβρουαρίου  το κεντρικό θέμα είναι τα συστήματα βιντεοεπιτήρησης σε βιομηχανικές και μη εγκαταστάσεις. Στο εν λόγω άρθρο θα ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους ένα σύστημα επιτήρησης μπορεί να βοηθήσει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών εγκαταστάσεων. Επίσης θα δείτε τον εξοπλισμό που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, καθώς κάθε εγκατάσταση διαφέρει και έχει διαφορετικές απαιτήσεις.  Η σειρά καμερών της Hikvision «DarkFighter», συνδυάζει πληθώρα προηγμένων τεχνο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.