Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
22 Μαΐου 2018 15:07

Στα δικαστήρια αντιδήμαρχος Λάρισας και εταιρεία security

18118dd1a552b7e0d813f6d4dce5b90d XL afcd358a

Δικαστικά θα λύσουν τη διαφορά που έχει προκύψει εταιρεία security της Λάρισας με τον αντιδήμαρχο Λαρισαίων, Παναγιώτη Νταή, καθώς ο δεύτερος κατέθεσε σήμερα μήνυση σε βάρος της εταιρείας κατηγορώντας τη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δικαστικά θα λύσουν τη διαφορά που έχει προκύψει εταιρεία security της Λάρισας με τον αντιδήμαρχο Λαρισαίων, Παναγιώτη Νταή, καθώς ο δεύτερος κατέθεσε σήμερα μήνυση σε βάρος της εταιρείας κατηγορώντας τη για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Καταθέτω σήμερα μήνυση για τον κ. Νάνη Δημήτριο εκπρόσωπο της εταιρείας “Nanis Security”, για τα όσα συκοφαντικά το τελευταίο διάστημα έχει δώσει στη δημοσιότητα και με επιστολές προς διάφορους δημόσιους οργανισμούς και μέσω του Τύπου και για τα όσα έχει αναφέρει σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου Λαρισαίων για τους διαγωνισμούς που αφορούν τη φύλαξη» δήλωσε ο κ. Νταής, συμπληρώνοντας ότι θα αποδειχθεί στη Δικαιοσύνη ότι τα όσα έχουν ειπωθεί από την πλευρά της είναι συκοφαντικά.

Ειδικά για τις κινήσεις και τις αποφάσεις του Δήμου Λαρισαίων, ο κ. Νταής τόνισε ότι όλες έχουν κριθεί νόμιμες από τα όργανα που ελέγχουν τον Δήμο καθώς και ότι η μήνυση αφορά τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εκβίασης. Παράλληλα ανέφερε ότι μετά τη μήνυση θα ακολουθήσει και αγωγή σε βάρος της εταιρείας, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Από την πλευρά της, η εταιρεία απέστειλε ως απάντηση επιστολή, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Ευπρόσδεκτη η μήνυση Νταή. Να τη δώσει στη δημοσιότητα.

  1. 1. Ενημερωθήκαμε ότι ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Π. Νταής, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εκπροσώπου μας κ. Δημητρίου Νάνη, ενέργεια την οποίαν αισθάνθηκε την ανάγκη ν’ ανακοινώσει στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
  2. 2. Κατόπιν αυτού, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι η μήνυσή του είναι απολύτως ευπρόσδεκτη και τον καλούμε να δώσει αυτήν στη δημοσιότητα, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες που τον ψήφισαν, αν αυτή είναι ψευδής και αν πρόκειται για ενέργεια αποπροσανατολισμού του κ. Νταή.
  3. 3. Κατά τα λοιπά, είναι ο ίδιος που θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης να εξηγήσει: α) γιατί όλες οι αναθέσεις του Δήμου Λαρισαίων, για την κάλυψη των αναγκών του σε Υπηρεσίες φύλαξης, δίνονταν μέχρι σήμερα όλες σε μία και μόνο εταιρεία, αλλά και β) αν μεταξύ του ιδίου και του λογιστού της εν λόγω εταιρείας, υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση, η οποία συντρεχούσης περιπτώσεως, τον καθιστά, κατά την κοινή λογική και πείρα, ελέγξιμο.
  4. 4. Τέλος, για να γνωρίζουν οι πολίτες της Λάρισας τον μέχρι τώρα τρόπο ενέργειας της σημερινής δημοτικής Αρχής, τους ενημερώνουμε ότι για πρώτη φορά – προ 10ημέρου – ο Δήμος Λαρισαίων απηύθυνε και στην εταιρεία μας πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για τη φύλαξη κοινωφελούς επιχείρησής του.

Έπρεπε δηλαδή, να δημοσιοποιηθεί η μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία του Δήμου με την εταιρεία – «χορηγό του», στην οποία έδωσε όλα τα έργα με νομιμοφανείς διαδικασίες, για ν’ ανακαλύψει ότι στη Λάρισα υπάρχουν κι άλλες εταιρείες που θα μπορούσαν οι Υπηρεσίες του ν’ αποταθούν, ώστε ν’ αναπτυχθεί με τη συμμετοχή κι αυτών, υγιής ανταγωνισμός, προς όφελος και του ιδίου!

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η συνέχεια θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον”

thessaliatv.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...