Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 | 10:50

Η Vanderbilt επεκτείνει τη σειρά ασύρματων συσκευών «SPC».

Η Vanderbilt, επεκτείνει τη σειρά ασύρματων συσκευών «SPC». Οι νέες συσκευές έρχονται με κομψό σχεδιασμό και μοντέρνα «γραμμή», είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε καταστήματα λιανικής, πολυκατοικίες και..

Η Vanderbilt, επεκτείνει τη σειρά ασύρματων συσκευών «SPC».

Οι νέες συσκευές έρχονται με κομψό σχεδιασμό και μοντέρνα «γραμμή», είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε καταστήματα λιανικής, πολυκατοικίες και αποτελούνται από ανιχνευτές, κουμπιά πανικού, fobs και ένα πομποδέκτη.

«Στη Vanderbilt, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της οικογένειας ανίχνευσης εισβολών SPC. Αυτή η σειρά προϊόντων σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών και ως εκ τούτου αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τους εγκαταστάτες να ενισχύσουν τα προϊόντα τους», δηλώνει ο κ. Ross Wilks, επικεφαλής του τμήματος marketing της Vanderbilt.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 80

Τεύχος 80

19-06-2018

Security Report, τεύχος 80

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Στο νέο τεύχος ο κος Μητρόπουλος Δημήτρης, Γενικός Διευθυντής της iSECURITY, μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η επιλογή τόσο του κατάλληλου συστήματος συναγερμού όσο και της εταιρίας εγκατάστασης, αποτελούν κρίσιμους παράγοντες μιας σωστής απόφασης. Η γνώση 8 κρίσιμων σημείων για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν και την κατάλληλη εταιρία, θα σας προστατέψουν από δυσάρεστες εκπλήξεις.   Συνέντευξη με τον κο Τσιφλίδη Σ. Χαράλαμπο. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε θέ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.