Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 | 10:50

Η Vanderbilt επεκτείνει τη σειρά ασύρματων συσκευών «SPC».

Η Vanderbilt, επεκτείνει τη σειρά ασύρματων συσκευών «SPC». Οι νέες συσκευές έρχονται με κομψό σχεδιασμό και μοντέρνα «γραμμή», είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε καταστήματα λιανικής, πολυκατοικίες και..

Η Vanderbilt, επεκτείνει τη σειρά ασύρματων συσκευών «SPC».

Οι νέες συσκευές έρχονται με κομψό σχεδιασμό και μοντέρνα «γραμμή», είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε καταστήματα λιανικής, πολυκατοικίες και αποτελούνται από ανιχνευτές, κουμπιά πανικού, fobs και ένα πομποδέκτη.

«Στη Vanderbilt, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της οικογένειας ανίχνευσης εισβολών SPC. Αυτή η σειρά προϊόντων σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών και ως εκ τούτου αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τους εγκαταστάτες να ενισχύσουν τα προϊόντα τους», δηλώνει ο κ. Ross Wilks, επικεφαλής του τμήματος marketing της Vanderbilt.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 83

Τεύχος 83

18-09-2018

Security Report, τεύχος 83

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού η Τεχνητή Νοημοσύνη στα συστήματα βιντεοεπιτήρησης. Αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο κλάδο της ασφάλειας για το 2018, ήταν η τεχνητή νοημοσύνη. Ενημερωθείτε για τον λόγο που οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές παγκοσμίως υιοθέτησαν αυτή την τεχνολογία, τις λύσεις που υπήρχαν πριν από αυτή και το μέλλον της στον κλάδο της ασφάλειας και στην βιντεοεπιτήρηση. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της Dahua ενισχύει την ασφάλεια και την επιχειρηματικότ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.