Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 | 10:50

Η Vanderbilt επεκτείνει τη σειρά ασύρματων συσκευών «SPC».

Η Vanderbilt, επεκτείνει τη σειρά ασύρματων συσκευών «SPC». Οι νέες συσκευές έρχονται με κομψό σχεδιασμό και μοντέρνα «γραμμή», είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε καταστήματα λιανικής, πολυκατοικίες και..

Η Vanderbilt, επεκτείνει τη σειρά ασύρματων συσκευών «SPC».

Οι νέες συσκευές έρχονται με κομψό σχεδιασμό και μοντέρνα «γραμμή», είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε καταστήματα λιανικής, πολυκατοικίες και αποτελούνται από ανιχνευτές, κουμπιά πανικού, fobs και ένα πομποδέκτη.

«Στη Vanderbilt, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της οικογένειας ανίχνευσης εισβολών SPC. Αυτή η σειρά προϊόντων σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών και ως εκ τούτου αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τους εγκαταστάτες να ενισχύσουν τα προϊόντα τους», δηλώνει ο κ. Ross Wilks, επικεφαλής του τμήματος marketing της Vanderbilt.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 85

Τεύχος 85

21-11-2018

Security Report, τεύχος 85

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού τα DIY συστήματα ασφαλείας. Η έννοια του «Do It Yourself  ή κάντο µόνος σου» αναφέρεται στην διαδικασία κατά την οποία  ο αγοραστής - πελάτης αναλαμβάνει το κομμάτι τις κατασκευής, δηλαδή την συναρμολόγηση και στην συνέχεια την εγκατάσταση ενός προϊόντος. Τα DIY προϊόντα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στον τελικό χρήστη, ωστόσο, για τις εταιρίες που διανέμουν επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας στην αγορά, η τάση αυτή ίσως αποτελεί μία απειλ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.