diagonismos
Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 | 14:21

Σύλλογος εγκαταστατών συστημάτων ασφαλείας

Αγαπητοί Συνάδελφοι Εγκαταστάτες Συστημάτων Ασφαλείας. Ο κλάδος μας χρειάζεται ένα σύλλογο επικεντρωμένο στους επαγγελματίες εγκαταστάτες Σ.Α. για βελτίωση πολλών θεμάτων που μας απασχολούν...

Αγαπητοί Συνάδελφοι Εγκαταστάτες Συστημάτων Ασφαλείας.

Ο κλάδος μας χρειάζεται ένα σύλλογο επικεντρωμένο στους επαγγελματίες εγκαταστάτες Σ.Α. για βελτίωση πολλών θεμάτων που μας απασχολούν.
Όποιος δραστηριοποιείται προς αύτη την κατεύθυνση κάνει καλό, ανεξάρτητα από τον λόγο για τον όποιο το κάνει.

Ο Κυριάκος Βουκάλης ασχολήθηκε αρκετά με αυτό και κατάφερε να ενεργοποιήσει αρκετούς από εμάς. Έτσι βρισκόμαστε πλέον στην θέση να περιμένουμε την έγκριση από το Πρωτοδικείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Εγκαταστατών Συστημάτων Ασφαλείας και στην συνέχεια να οργανώσουμε Γενική Συνέλευση και εκλογές διοικητικού συμβούλιου.

Επίσης δημιούργησε το site www.24365.gr που το παραχωρεί στον σύλλογο, όπως μπορείτε να δείτε στους όρους χρήσης. Σ’ αυτό μπορεί δωρεάν να μπαίνει όποια επιχείρηση ασχολείται νόμιμα με τα Συστήματα Ασφαλείας. Δηλαδή όποια διαθέτει τον Κ.Α.Δ. 432 11 005. Έτσι οι καταναλωτές θα μπορούν να βλέπουν ποιοι στην Ελλάδα ασχολούνται νόμιμα με τα Συστήματα Ασφαλείας.

Να ευχαριστήσουμε τον πρώην συνάδελφο Κυριάκο Βουκάλη για αυτά που έκανε και που παραχωρεί πλέον στον κλάδο μας χωρίς να ζητά κάτι από εμάς.

Μετά την έναρξη των διαδικασιών του συλλόγου μας από τα 35 ιδρυτικά μελή, ακούμε ότι υπάρχουν και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες.
Αυτό είναι ευχάριστο για τον κλάδο.
Θα μπορούσαμε να ενοποιηθούμε εάν σε μια κοινή συνάντηση δούμε οτι προκύπτει όφελος από αυτό.
Μπορούν φυσικά να δημιουργηθούν και διαφορετικοί σύλλογοι και στην συνέχεια μία ομοσπονδία.
Σαν ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουμε δέσμευση σε ποιόν η σε πόσους συλλόγους θα είμαστε μέλη .
Ο σύλλογος δεν πρέπει να έχει σκοπό τον ανταγωνισμό μας, αλλά να μας ενώνει για τα κοινά οφέλη. Υπάρχουν τέτοια.

Όποιος θέλει να γραφτεί στον υπό σύσταση σύλλογο μπορεί να το κάνει στέλνοντας τα στοιχειά του (αυτά που αναφέρονται στην επισυναπτόμενη φόρμα) στο emal: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
(Συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη φόρμα ή γράφοντας απλά τα στοιχεία του στο email)
Όποιος θέλει η επιχείρηση του να αναρτηθεί στο site του συλλόγου (www.24365.gr) μπορεί να συμπληρώσει την δεύτερη επισυναπτόμενη φόρμα και να την στείλει στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τις παραπάνω εγγραφές δεν χρειάζεται να καταβληθεί κάποια συνδρομή, γιατί η παρούσα προσωρινή διοίκηση δεν πρέπει να ορίσει κάτι τέτοιο, ούτε να εισπράττει χρήματα. Όταν γίνουν εκλογές θα αποφασιστεί τι συνδρομή να πληρώνουμε και για ποιό σκοπό.

Δημήτρης Αρμάος

Το προσωρινό Δ.Σ.
Αρμάος Δημήτρης 6934331400 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ορφανίδης Ανδρέας 6944940811 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αθηναίος Κυριακός 6976993623 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Καλλιθράκας Κώστας 6944478847 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παπαγεωργίου Κώστας 6932589100 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 101

Τεύχος 101

17-03-2020

Security Report, Τεύχος 101

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Jamming σε ασύρματα συστήματα συναγερμού. Τα ασύρματα οικιακά συστήματα ασφαλείας, αρχίζουν και γίνονται όλο και δημοφιλέστερα, ακόμα και για τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Δυστυχώς όμως, όσο αυξάνεται η τεχνολογία, άλλο τόσο αυξάνονται και οι τεχνικές που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες για να εισέλθουν σε μία κατοικία. Οι επιθέσεις παρεμβολών ή παρακώλυσης επικοινωνιών, γνωστές και ως jamming, είναι οι επιθέσεις που σκόπιμα ή μη προκαλούνται στο σήμα του πομπού, το...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.