Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 | 09:23

IFSEC International: 2η Μέρα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα της διεθνούς έκθεσης IFSEC International 2018 και το Security Report πιστό στο ραντεβού του, έχει πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους σημαντικότερους κατασκευαστές του κλάδου της ασφάλειας.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα της διεθνούς έκθεσης IFSEC International 2018 και το Security Report πιστό στο ραντεβού του, έχει πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους σημαντικότερους κατασκευαστές του κλάδου της ασφάλειας.\

9

Η Sigma δίνει δυναμικό παρόν για ακόμη μια φορά στη διεθνή έκθεση του Λονδίνου.

1

Η Huawei στην έκθεση με εντυπωσιακό περίπτερο.

2

Στο περίπτερο της Suprema είδαμε νέο σύστημα ελέγχου πρόσβασης BioLite N2, το οποίο έρχεται με ανθεκτική κατασκευή και την πιο προηγμένη τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων. 

3

Η θερμική κάμερα της Mobotix “M16”.

4

Με περίπτερο στην έκθεση και η Western Digital.

5

Στο περίπτερο της Tansa είδαμε λύσεις για την πρόσβαση σε σταθμούς του μετρό, σε γήπεδα, κ.ά.

6

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της έκθεσης για τα drones, κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου.

7

Στο περίπτερο της Dahua συναντήσαμε τον κ. Γαλλή και τον κ. Δέδε από την Novatron Security Distribution.

8

Στη FIREX International 2018 βρεθήκαμε στο Booth της NSC.

10

Οι κύριοι Τουφεξής και Γεωργούσης από την ΗΛΚΑ Α.Ε. μαζί με τον κ. Yashmakov στο περίπτερο της Hikvision.

11

Ενημερωθήκαμε για τα νέα προϊόντα της Milesight από τον κ. Κωνσταντίνο Βερανούδη και την κα Dawn Chen.

12

Στο περίπτερο της Comelit συναντήσαμε τους κυρίους Χρήστο και Γεράσιμο Μοναστηριώτη από την Telergo Security μαζί με τον κ. Stefano Paoli.

13

Στο περίπτερο της Provision ISR μάθαμε για την νέα τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της εταιρίας, από τον κύριο Amnon Finer.

14

Και η ONVIF με περίπτερο στην Διεθνή έκθεση.

15

Ο κος Γόγαλης από την SAMBO HELLAS στο περίπτερο της V-Tec.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.