Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 | 10:00

IFSEC International 2018: Η τελευταία μέρα

Η IFSEC International 2018 έφτασε στο τέλος της και το Security Report σας μεταφέρει φωτογραφικό υλικό από την τελευταία μέρα της διεθνούς έκθεσης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την IFSEC International 2019 που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου.

Η IFSEC International 2018 έφτασε στο τέλος της και το Security Report σας μεταφέρει φωτογραφικό υλικό από την τελευταία μέρα της διεθνούς έκθεσης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την IFSEC International 2019 που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου.


1
1. Ο κος Αλέξανδρος Βουκάλης μαζί με τον κ. Ronaldas Burokas στο περίπτερο της Secolink.

2
2. Πληθώρα προϊόντων της Pyronix φιλοξενούσε το περίπτερο της Hikvision.

3
3. Εντυπωσιακή ήταν και η traffic κάμερα της Hikvision.

4
4. H θερμική κάμερα της Dahua “TPC-BF5400” έρχεται με αισθητήρα Uncooled VOx Microbolometer και με ενσωματωμένους αλγόριθμους ανάλυσης βίντεο.

5
5. Δικτυακό 4Κ καταγραφικό από την Dahua με πρότυπο συμπίεσης Η.265.

6
6. Εντυπωσιακό και το περίπτερο της Hanwha Techwin.

7
7. Το δικτυακό Video Door Station της AXIS «Α8105-Ε».

8
8. Το νέο σύστημα ενδοεπικοινωνίας της Avigilon «H4», έρχεται με προηγμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες όπως κάμερα στα 3MP, τεχνολογία echo canceling και WDR για απόδοση εικόνας σε συνθήκες με έντονο φωτισμό.

9
9. H DJI με περίπτερο και τεράστια ποικιλία από Drones στη Διεθνή έκθεση του Λονδίνου.

10
10. Η AJAX δεν θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση.

11
11. Ο κος Phillip Antoniou, sales Director της Mobotix, μας ξενάγησε στο περίπτερο της εταιρίας.

12
12. Αρκετές ομιλίες πραγματοποιήθηκαν και στην Keynote Arena της IFSEC.

13
13. Πολλές λύσεις για την εξωτερική περιμετρική ασφάλεια είχε το περίπτερο της TAKEX

.14
14. Δοκιμάσαμε στο περίπτερο της PAXTON το νέο monitor Net2 Entry το οποίο τροφοδοτείται και μέσω PoE, εξαλείφοντας τα περιττά καλώδια.

 

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.