Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 | 11:11

Νέα θερμική κάμερα από την Hikvision

Η Hikvision λανσάρει μία νέα θερμική κάμερα η οποία θα προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες όσο αφορά την περιμετρική ασφάλεια, καθώς και την ανίχνευση πυρκαγιάς.

Η Hikvision λανσάρει μία νέα θερμική κάμερα η οποία θα προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες όσο αφορά την περιμετρική ασφάλεια, καθώς και την ανίχνευση πυρκαγιάς.

Η κάμερα DS-2TD2615-7/10 χρησιμοποιεί αλγόριθμους βαθιάς μάθησης παρέχοντας συναγερμό, έπειτα από παραβίαση προκαθορισμένης γραμμής, είσοδο/έξοδο από περιοχή που έχει ορίσει ο χρήστης και γενικότερα μετά από μία εισβολή σε ένα προστατευόμενο χώρο. Η νέα θερμική κάμερα ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες όπως  Adaptive AGC, DDE, 3D DNR, NETD < 50mk (0.05°C/32.09°F), έρχεται με επιλογή σταθερού φακού στα 7 και 10mm και είναι ιδανική για αεροδρόμια, φυλακές, σιδηροδρομικούς σταθμούς κ.ά.

Στο εσωτερικό της διαθέτει ένα αισθητήρα θερμικής απεικόνισης ( Vanadium Oxide Uncooled Focal Plane Arrays) με ανάλυση 160x120 και έναν 1/2.8” Progressive Scan CMOS με ανάλυση 1920×1080. Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα Open-ended API, ONVIF, PSIA, ISAPI και HIKVISION SDK, διαθέτει υποδοχή για κάρτες Micro SD/SDHC και SDXC(έως 128GB) και υψηλό βαθμό στεγανότητας IP67.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 80

Τεύχος 80

19-06-2018

Security Report, τεύχος 80

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Στο νέο τεύχος ο κος Μητρόπουλος Δημήτρης, Γενικός Διευθυντής της iSECURITY, μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η επιλογή τόσο του κατάλληλου συστήματος συναγερμού όσο και της εταιρίας εγκατάστασης, αποτελούν κρίσιμους παράγοντες μιας σωστής απόφασης. Η γνώση 8 κρίσιμων σημείων για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν και την κατάλληλη εταιρία, θα σας προστατέψουν από δυσάρεστες εκπλήξεις.   Συνέντευξη με τον κο Τσιφλίδη Σ. Χαράλαμπο. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε θέ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.