Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 | 14:34

Eπιμορφωτικό πρόγραμμα στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα ανάπτυξης διοικητικών ικανοτήτων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018, επιμορφωτικό πρόγραμμα στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα «Ανάπτυξη Διοικητικών Ικανοτήτων: Διαχείριση έργου και κατάρτιση επιχειρησιακών σχεδίων», στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018, επιμορφωτικό πρόγραμμα στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα «Ανάπτυξη Διοικητικών Ικανοτήτων: Διαχείριση έργου και κατάρτιση επιχειρησιακών σχεδίων», στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.).
Στην εκπαίδευση συμμετείχαν 48 στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας από διάφορες Υπηρεσίες του Σώματος. Στόχος του προγράμματος ήταν η προετοιμασία των συμμετεχόντων και η παροχή της απαραίτητης γνώσης και κατάρτισης για την καλύτερη ανταπόκριση σε ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν αφορούσαν:
Εισαγωγή στη διαχείριση του έργου στο δημόσιο τομέα.
Ανάπτυξη διοικητικών ικανοτήτων: Διαχείριση έργου και κατάρτιση επιχειρησιακών σχεδίων.
Στρατηγική Διοίκηση Δημόσιων Οργανισμών.
Η έννοια του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού.
Νομοθετικό πλαίσιο της Στρατηγικής Διοίκησης στην Ελληνική Δημόσια Διοίκηση.
Σχεδιασμός και ανάπτυξη επιχειρησιακού σχεδίου – λήψη αποφάσεων και συγκριτική επιλογή δράσεων επιχειρησιακού σχεδίου.
Συντονισμός δράσεων εφαρμογής, παρακολούθηση και αξιολόγηση.
Σημειώνεται ότι το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την επιμέλεια του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.