Diagonismos SecurityReport V22 150
Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 | 15:24

SECUTECH INDIA 2019

25-27 Απριλίου 2019 | Βομβάη, Ινδία

Η secutech INDIA, διεθνής εμπορική έκθεση για Συστήματα και Τεχνολογίες Ασφαλείας, μαζί με την Fire & Safety INDIA, διεθνή έκθεση για τον τομέα της Πυρασφάλειας, θα λάβουν χώρα 25-27 Απριλίου 2019 στο...

Η secutech INDIA, διεθνής εμπορική έκθεση για Συστήματα και Τεχνολογίες Ασφαλείας, μαζί με την Fire & Safety INDIA, διεθνή έκθεση για τον τομέα της Πυρασφάλειας, θα λάβουν χώρα 25-27 Απριλίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Bombay Exhibition Center της Βομβάης. Κατά την διοργάνωση της secutech INDIA το 2017, συγκεντρώθηκαν 680 εκθέτες από 20 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε 28.911 εμπορικούς επισκέπτες, σε συνολική εκθεσιακή επιφάνεια 20.000 τμ.

Η secutech INDIA είναι η πιο πρωταρχική έκθεση ασφαλείας της χώρας με μία από τις μεγαλύτερες συμμετοχές παγκοσμίων και περιφερειακών φορέων από την αναπτυσσόμενη αγορά ασφάλειας.
Η ινδική αγορά ασφάλειας συνεχίζει να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Ο κλάδος επιτήρησης της χώρας αναμένεται να αυξηθεί σε CAGR περίπου 10% μέχρι το 2021. Κατά την ίδια περίοδο, το CAGR για συστήματα ελέγχου πρόσβασης αναμένεται να είναι περίπου 15%.

Οι επενδύσεις σε υποδομές και η αυξημένη ζήτηση για μέτρα ασφαλείας στην Ινδία αυξάνουν την ανάγκη για προηγμένες λύσεις στους τομείς των έξυπνων και ασφαλών πόλεων, της τραπεζικής και της χρηματοδότησης, των κατασκευών, της ασφάλειας στο χώρο εργασίας, της μεταφοράς και της διαχείρισης κτιρίων.

Γιατί να επιλέξετε την secutech INDIA ?


Η secutech INDIA είναι ο τόπος όπου οι ηγέτες της βιομηχανίας και οι κορυφαίοι αγοραστές έρχονται μαζί για να δουν τις τελευταίες καινοτομίες και τις κάθετες λύσεις για τους τομείς ασφάλειας και πυρασφάλειας.

• Η secutech INDIA είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον τομέα της ασφάλειας στην Ινδία. Πάνω από 22.000 επισκέπτες και 575 brands συμμετείχαν στην έκθεση του 2018.

• Η secutech INDIA επικεντρώνεται στους παίκτες καναλιών ασφαλείας. Είναι η καλύτερη πλατφόρμα για να συναντήσετε διανομείς και υψηλόβαθμά στελέχη και επαγγελματίες. Η ινδική αγορά είναι ως επί το πλείστον μια αγορά επαγγελματιών που ενσωματώνουν τα συστήματα ασφαλείας σε διάφορους κλάδους - οι επαγγελματίες αυτοί διαδραματίζουν πολλαπλούς ρόλους και έχουν σημαντική συμμετοχή στο σχεδιασμό και την προδιαγραφή των συστημάτων ασφαλείας.

• Η έκθεση υποστηρίζεται και αναγνωρίζεται από κορυφαίους βιομηχανικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους καθώς και κορυφαίες ενώσεις του κλάδου.

• Λαμβάνοντας χώρα στην Βομβάη, το εμπορικό κέντρο της χώρας, είναι κατάλληλη για κατασκευαστές που στοχεύουν σε εμπορικούς τομείς και κάθετους τελικούς χρήστες.

• Καθολική κάλυψη από περιοδικά σε όλο τον κόσμο, αυξάνοντας την έκθεση της επίδειξης σε όλη την περιοχή σε 30.000 μηνιαίους συνδρομητές.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 89

Τεύχος 89

19-03-2019

Security Report, τεύχος 89

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα είναι οι συσκευές παραγωγής καπνού. Η χρήση συσκευών παραγωγής καπνού-ομίχλης ως εργαλείο για την πρόληψη κλοπών, άρχισε να βρίσκει ολοένα και περισσότερο εφαρμογή σε εγκαταστάσεις τα τελευταία χρόνια, καθώς η ικανότητα των κλεφτών να παρακάμπτουν τα μέτρα ασφαλείας, αυξήθηκε κατά πολύ. Η ανάπτυξη των συσκευών παραγωγής ομίχλης τα τελευταία χρόνια έδωσε την λύση σε αυτό το πρόβλημα, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους ανθρώπους και τη...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.