Diagonismos SecurityReport V22 150
Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018 | 17:16

“Home of IT Security”: η it-sa παραμένει στην πορεία ανάπτυξης

Καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται, η φετινή it-sa προσφέρει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τους επαγγελματίες του ΙΤ και τους υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων: περίπου 700 εκθέτες από τη Γερμανία και άλλες χώρες αναμένονται στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2018 για την 10η διοργάνωση της έκθεσης...

Καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται, η φετινή it-sa προσφέρει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τους επαγγελματίες του ΙΤ και τους υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων: περίπου 700 εκθέτες από τη Γερμανία και άλλες χώρες αναμένονται στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2018 για την 10η διοργάνωση της έκθεσης. Με 5 ανοικτά φόρουμ και περίπου 350 παρουσιάσεις, το πρόγραμμα των συνομιλιών στις Αίθουσες 9, 10.0 και 10.1 θέτει νέα κριτήρια αναφοράς. Το πρόγραμμα υποστήριξης συνδυάζει νέες μορφές όπως το CyberEconomy Match-up και το επίσημο βραβείο [email protected] για νέες εταιρείες. Φέτος, το συνέδριο με διεθνείς συμμετέχοντες είναι επίσης ο χώρος διεξαγωγής του διεθνούς συμποσίου VIS!T και ο θεσμός για την παρουσίαση του 7ου German IT Security Award από το Ίδρυμα Horst Görtz.

Εκτεταμένο πρόγραμμα ανοικτών συζητήσεων σε πέντε φόρουμ

Το δημοφιλές πρόγραμμα φόρουμ με συνολικά περίπου 350 στοχοθετημένες παρουσιάσεις στα ανοιχτά φόρουμ απευθύνεται στους υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων και στους ειδήμονες. Τα φόρουμ M9 και M10 επικεντρώνονται στη στρατηγική ρύθμιση κατεύθυνσης για την αύξηση των επιπέδων ασφαλείας στον τομέα ΙΤ, ενώ τα φόρουμ T9 και T10 είναι σχεδιασμένα για τεχνικούς χρήστες. Σε ένα πέμπτο στάδιο, το διεθνώς ευθυγραμμισμένο φόρουμ I10 περιλαμβάνει παρουσιάσεις στην αγγλική γλώσσα στην Αίθουσα 10.1. Την τρίτη ημέρα της έκθεσης θα υπάρξει επίσης μια ειδική ομιλία της παγκοσμίου φήμης ειδήμονα για  ασφάλεια ΙΤ Paula Januszkiewicz. Θα εξηγήσει πώς οι εταιρείες και οι οργανώσεις μπορούν να προστατευθούν από κοινούς τύπους επίθεσης από τους χάκερ και τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Για μια ακόμη φορά, οι παρουσιάσεις που σχεδιάζονται ξεχωριστά ως “it-sa insights”, παρέχουν ουδέτερες συζητήσεις και συμβολές πάνω σε γενικά θέματα. Κορυφαίοι διεθνείς και γερμανικοί σύλλογοι, όπως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών ENISA, ο Ψηφιακός Σύνδεσμος Bitkom, ο Γερμανικός Σύλλογος Ασφαλείας Πληροφορικής TeleTrusT ή ο Γερμανικός Σύνδεσμος Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Κατασκευαστών ZVEI, συμβάλλουν στα “it-sa insights”. Οι εμπορικοί επισκέπτες και οι εκθέτες έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις παρουσιάσεις του φόρουμ.

Το [email protected] συνδυάζει εξειδίκευση στον τομέα IT security από όλο τον κόσμο

Το παράλληλο συνέδριο συγκεντρώνει κάτω από μια στέγη ένα φάσμα πληροφοριών από διάσημα ιδρύματα και έγκριτες εταιρείες από τη Γερμανία και άλλες χώρες. Το εκτεταμένο πρόγραμμα του [email protected] ξεκινά τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, δηλ. μία ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι το συμπόσιο VIS!T, ένα γερμανικό ακρωνύμιο για το "Administration Integrates Secure Information Technology". Το VIS!T λαμβάνει χώρα σε διαφορετικές τοποθεσίες κάθε δύο χρόνια και προσφέρει στους ειδικούς του IT security από τον διοικητικό τομέα της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας τη δική τους πλατφόρμα διαλόγου για τη διασυνοριακή ανταλλαγή γνώσεων. Και αυτό το έτος, η ετήσια συνδιάσκεψη των διαχειριστών ασφάλειας IT από περιφερειακούς και τοπικούς δήμους και η συνάντηση προστασίας της βασικής γραμμής πληροφορικής της BSI (Γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων) θα φέρουν εξειδικευμένους επαγελματίες από διοικητικά όργανα στην it-sa στη Νυρεμβέργη. Πολυάριθμες εξειδικευμένες εκδηλώσεις από διάσημους προμηθευτές προσφέρουν στα ανώτατα στελέχη και αξιωματούχους του IT security εμπιστευτικές γνώσεις σχετικά με τις τάσεις και τις λύσεις στην ασφάλεια της πληροφορικής. Για παράδειγμα, η KPMG AG θα παράσχει πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές απαιτήσεις για τους CISOs (επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας), η ESET θα αποσαφηνίσει τους κινδύνους που υπάρχουν στον σκοτεινό ιστό (dark web) και η ελβετική εταιρεία ERGON Informatik AG θα δείξει τι είναι σημαντικό κατά την εφαρμογή projects IAM (Διαχείριση Αναγνώρισης & Πρόσβασης).

Το Ίδρυμα Horst rtz παρουσιάζει το Γερμανικό IT Security Award

Για πρώτη φορά, θα παρουσιαστεί το μεγάλου κύρους German IT Security Award από το Ίδρυμα Horst Görtz στην it-sa. Οι δέκα φιναλίστ θα παρουσιάσουν τις καινοτομίες τους την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, αρχικά στο πρόγραμμα των φόρουμ, πριν αποκαλυφθούν οι τρεις νικητές στην επίσημη τελετή απονομής των βραβείων. Το γερμανικό βραβείο IT Security παρουσιάζεται για έβδομη φορά και συνοδεύεται από χρηματικό βραβείο 200.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ανοικτά φόρουμ και το πρόγραμμα του συνεδρίου επισκεφθείτε την σελίδα:

www.it-sa.de/en/events

Για περισσότερες πληροφορίες για το [email protected]: 

www.it-sa.de/up18

Γραφεία Έκθεσης Νυρεμβέργης για Ελλάδα & Κύπρο, οδός Κυβέλης 3 & Περικλέους, 15344 Γέρακας Αττικής,

Τηλ. 2106410405, Φαξ. 2106410602, , ιστοσελίδα: www.nuernbergmesse.gr, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 89

Τεύχος 89

19-03-2019

Security Report, τεύχος 89

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα είναι οι συσκευές παραγωγής καπνού. Η χρήση συσκευών παραγωγής καπνού-ομίχλης ως εργαλείο για την πρόληψη κλοπών, άρχισε να βρίσκει ολοένα και περισσότερο εφαρμογή σε εγκαταστάσεις τα τελευταία χρόνια, καθώς η ικανότητα των κλεφτών να παρακάμπτουν τα μέτρα ασφαλείας, αυξήθηκε κατά πολύ. Η ανάπτυξη των συσκευών παραγωγής ομίχλης τα τελευταία χρόνια έδωσε την λύση σε αυτό το πρόβλημα, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους ανθρώπους και τη...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.