28/08/2018

Συνεργασία της Vanderbilt με την Genetec

Σε μία νέα συνεργασία προχώρησε η Vanderbilt με την Genetec. Η νέα στρατηγική σχέση των δύο εταιριών επιτυγχάνεται μέσω της ενσωμάτωσης των πάνελ εισβολής της Vanderbilt “SPC”, στο λογισμικό διαχείρισης...

Σε μία νέα συνεργασία προχώρησε η Vanderbilt με την Genetec.

Η νέα στρατηγική σχέση των δύο εταιριών επιτυγχάνεται μέσω της ενσωμάτωσης των πάνελ εισβολής της Vanderbilt “SPC”, στο λογισμικό διαχείρισης της Genetec «Security Center», με στόχο τον έλεγχο και την αναφορά πληροφοριών-συμβάντων προς τον τελικό χρήστη.
«Η ενοποίηση των SPC πάνελ με το Security Center της Genetec, θα προσφέρει στους πελάτες μας μία ολοκληρωμένη λύση η οποία θα καλύπτει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες», αναφέρει ο John O'Donnell, Product Manager της Vanderbilt.
Ο Louis-Rene Bergeron από την Genetec αναφέρει με τη σειρά του: " Καλωσορίζουμε την Vanderbilt η οποία αποτελεί μια πολύτιμη προσθήκη στο οικοσύστημα των τεχνολογικών εταίρων μας ".

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.