03/10/2018

Η LEXIS ανακοινώνει τέσσερις νέες 4Κ κάμερες-ναυαρχίδες της VivoTek !

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr) παρουσιάζει τις τέσσερις νέες 4Κ IPκάμερες της VivoTek, FD9391-EHTV, IB9391-EHT, IP9191-HPκαιIP9191-HT, με ισχυρή προστασία ενάντια σε κακόβουλες επιθέσεις.

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr) παρουσιάζει τις τέσσερις νέες 4Κ IPκάμερες της VivoTek, FD9391-EHTV, IB9391-EHT, IP9191-HPκαιIP9191-HT, με ισχυρή προστασία ενάντια σε κακόβουλες επιθέσεις.

Τα μοντέλα αποτελούν τη ναυαρχίδα των VivoTek καμερών υψηλής ποιότητας εικόνας, παρέχοντας τετραπλάσια ανάλυση βίντεο σε σύγκριση με άλλες συσκευές τυπικής ανάλυσης 1080p. Είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε δρόμους, αποθήκες και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, παρέχοντας full HD ανάλυση 3840 x 2160 στα 30 fps και 1920 x 1080 στα 120 fps.

Όλες οι κάμερες ενσωματώνουν anti-intrusion software της Trend Micro με δυνατότητα ανίχνευσης και αυτόματης αποτροπής τυχόν επιθέσεων και αποκλεισμού ύποπτων γεγονότων, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας. Χάρη στη λειτουργία Smart Stream III και την τεχνολογία συμπίεσης Η.265 επιτυγχάνεται η μείωση της χρήσης του bandwidth άνω του 90% σε σχέση με την παραδοσιακή Η.264, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική ποιότητα της εικόνας.

Η τεχνολογία SmartMotionDetection αναμένεται να ενσωματωθεί στα μοντέλα FD9391-EHTV και IB9391-EHT το τελευταίο τρίμηνο του 2018. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό παρέχει αναγνώριση της ανθρώπινης δραστηριότητας με ακρίβεια, χωρίς να επηρεάζεται από τις συνθήκες φωτισμού ή άλλους παράγοντες, ελάχιστο χρόνο παραμετροποίησης, αλλά και σημαντική μείωση των falsealarms.

Η VivoTek αποτελεί τη μοναδική εταιρία παγκοσμίως που διαθέτει κάμερες με ενσωματωμένη προστασία από κακόβουλες επιθέσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας.

Η LEXIS Πληροφορική είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της VivoTek στην Ελλάδα από το 2004. Διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς στον τομέα των συστημάτων παρακολούθησης και του CyberSecurity και είναι σε θέση να σχεδιάζει την πλέον κατάλληλη και συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή, παρέχοντας υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.


Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.