diagonismos
Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 | 10:22

Η Fujitsu υπογράφει συμφωνία διανομής με τη Westnet

Η Fujitsu ανακοινώνει σήμερα ότι έχει υπογράψει συμφωνία διανομής με την  Westnet για να γίνει ο βασικός συνεργάτης διανομής στην Ελλάδα και την Κύπρο, προμηθεύοντας όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων της Fujitsu, στο οποίο περιλαμβάνονται, σταθεροί σταθμοί εργασίας..

Η Fujitsu ανακοινώνει σήμερα ότι έχει υπογράψει συμφωνία διανομής με την  Westnet για να γίνει ο βασικός συνεργάτης διανομής στην Ελλάδα και την Κύπρο, προμηθεύοντας όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων της Fujitsu, στο οποίο περιλαμβάνονται, σταθεροί σταθμοί εργασίας  και φορητές συσκευές υψηλής τεχνολογίας, λύσεις Future Workplace, οθόνες, διακομιστές PRIMERGY, συστήματα αποθήκευσης ETERNUS και ολοκληρωμένα συστήματα. Η συμφωνία θα καλύπτει το χαρτοφυλάκιο των συνεργατών της Fujitsu, ενώ θα περιλαμβάνει ψηφιακές υποδομές, Hybrid IT, προστασία δεδομένων και ολοκληρωμένα συστήματα. Σχεδιάζεται επίσης να συμπεριληφθούν λύσεις στους τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και του Διαδικτύου των Αντικειμένων (IoT) αργότερα εντός του έτους.

Το Πρόγραμμα Συνεργατών «SELECT Partner Program» της Fujitsu έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τους συνεργάτες του δικτύου διάθεσης κατά τη μετάβασή τους από μεταπωλητές σε παρόχους υπηρεσιών, επιτρέποντάς τους να επωφεληθούν από αυτές τις νέες ευκαιρίες και να γίνουν αξιόπιστοι σύμβουλοι με δυνατότητες καθοδήγησης των πελατών τους κατά τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Η Westnet θα υποστηρίξει αποτελεσματικότερα τους συνεργάτες του προγράμματος SELECT, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να προσφέρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων και λύσεων προστιθέμενης αξίας της Fujitsu, καθώς και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, είναι συνώνυμη με τη διανομή προϊόντων και αξεσουάρ υπολογιστών, κινητών συσκευών και ψηφιακής τεχνολογίας. Η επιτυχημένη πορεία της στην αγορά και οι προοπτικές ανάπτυξής της καθιέρωσαν τη Westnet ως αξιόπιστο συνεργάτη στην αγορά με αναγνώριση για τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που προσφέρει. Ο συνδυασμός του υπερσύγχρονου χαρτοφυλακίου της Fujitsu με την εμβέλεια της Westnet στην Ελλάδα και την Κύπρο θα επιτρέψει στη Fujitsu να στοχεύσει επιπλέον τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMB) και τη μεσαία αγορά.

«Το όραμά μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στο δίκτυο συνεργατών SELECT της Fujitsu να αγκαλιάσει την πώληση ολοκληρωμένων λύσεων και δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τους συνεργάτες μας με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξειδικευμένες λύσεις. Η συνεργασία με τη Fujitsu, που παρέχει  παγκοσμίου φήμης ποικιλία τεχνολογικών προϊόντων, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προόδου στην αποστολή μας, πρόσθεσε ο Γιώργος Δαβιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της Westnet.

 «Η Westnet έχει μεγάλη φήμη στην ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών. Η σχέση μας με τη Westnet δημιουργεί νέες σημαντικές ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας , παρέχοντας την πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που χρειάζονται οι πελάτες για να παραμείνουν ευκίνητοι και ανταγωνιστικοί κατά τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η Westnet θα αποτελέσει έναν σύνδεσμο ζωτικής σημασίας στη στρατηγική μας για το δίκτυο διανομής και η στρατηγική σχέση μας θα υποστηρίξει το δίκτυο συνεργατών μας  SELECT μέσω της εμβέλειας της Westnet, της δέσμευσης για επιτυχία και της γκάμας ολοκληρωμένων λύσεων» σχολίασε ο Διονύσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 101

Τεύχος 101

17-03-2020

Security Report, Τεύχος 101

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Jamming σε ασύρματα συστήματα συναγερμού. Τα ασύρματα οικιακά συστήματα ασφαλείας, αρχίζουν και γίνονται όλο και δημοφιλέστερα, ακόμα και για τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Δυστυχώς όμως, όσο αυξάνεται η τεχνολογία, άλλο τόσο αυξάνονται και οι τεχνικές που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες για να εισέλθουν σε μία κατοικία. Οι επιθέσεις παρεμβολών ή παρακώλυσης επικοινωνιών, γνωστές και ως jamming, είναι οι επιθέσεις που σκόπιμα ή μη προκαλούνται στο σήμα του πομπού, το...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.