gi diagonismo
Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 | 10:16

Το Μουσείο Μπενάκη επέλεξε το Soft1 Cloud ERP

Τη λύση Cloud ERP της SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, επέλεξε το διεθνούς φήμης Μουσείο Μπενάκη για την ολοκληρωμένη μηχανογραφική υποστήριξη και τον έλεγχο του πλήθους των καθημερινών δραστηριοτήτων του.

Τη λύση Cloud ERP της SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, επέλεξε το διεθνούς φήμης Μουσείο Μπενάκη για την ολοκληρωμένη μηχανογραφική υποστήριξη και τον έλεγχο του πλήθους των καθημερινών δραστηριοτήτων του.

Η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε με την επιστημονική συνδρομή της PwC, θέτοντας σε λειτουργία ένα σύγχρονο σύστημα ERP που εναρμονίζει τις εσωτερικές διαδικασίες του Μουσείου και βελτιώνει την εμπειρία των επισκεπτών, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απόλυτη συμμόρφωση του Μουσείου Μπενάκη με τις απαιτήσεις του GDPR για τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Συνδυάζοντας πλούσια λειτουργικότητα και βαθιά τεχνογνωσία του κλάδου, η λύση ανταποκρίνεται πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις Εμπορικής Διαχείρισης του Μουσείου, που εκτείνονται από την έκδοση εισιτηρίων, τη φιλοξενία εκδηλώσεων/εκθέσεων, τη συντήρηση εκθεμάτων και τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, έως τις δραστηριότητες και συνδρομές φίλων και μελών, τις εκδόσεις βιβλίων και τη λειτουργία πωλητηρίου. Τα ισχυρά εργαλεία Οικονομικής Διαχείρισης του Soft1 Cloud ERP επιτρέπουν τη διεξοδική παρακολούθηση της εξέλιξης του προϋπολογισμού του Μουσείου, μέσα από τη λεπτομερή επεξεργασία και τον αυτόματο επιμερισμό όλων των εσόδων και των δαπανών (συμπεριλαμβανομένων αυτών της μισθοδοσίας) ανά τμήμα, ή δραστηριότητα.

Η αυτοματοποιημένη λειτουργία της εγκατάστασης στο cloud με την απλή καταβολή μίας συνδρομής, μειώνει δραστικά το κόστος της μηχανογράφησης, απαλλάσσοντας το Μουσείο Μπενάκη από πρόσθετες υψηλές επενδύσεις και χρονοβόρες εργασίες υποστήριξης. Ο κ. Χάρης Σιαμπάνης, Οικονομικός & Επιχειρησιακός Διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη, στάθηκε ιδιαιτέρως στην ευελιξία της λύσης: «Η υλοποίηση του Soft1 Cloud ERP, σε συνδυασμό με τα εργαλεία BI, μας έχουν προσδώσει την αμεσότητα στην πληροφόρηση που χρειαζόμασταν για τη διαχείριση του Μουσείου», προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Πλέον, έχω στη διάθεσή μου μέσα από οποιαδήποτε συσκευή, όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι για να λαμβάνω τις απαραίτητες αποφάσεις και να ενημερώνω όλα τα εμπλεκόμενα μέρη».

Σχετικά με τη SoftOne:

Η SoftOne Technologies ΑΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software. Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και επιλεγμένες διεθνείς αγορές, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο 17.000 και πλέον επιχειρήσεων, καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών. Παράλληλα, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία για την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η SoftOne κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο Cloud, με περισσότερες από 3.000 εγκαταστάσεις. Με μακρόχρονη εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και βαθύτερη γνώση της αγοράς, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, βοηθώντας τους πελάτες της να αλλάξουν τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Olympia:

Ο Όμιλος Εταιρειών Olympia, με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, αποτελεί έναν Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες με 8 εταιρείες. Οι εταιρείες του Ομίλου δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους κλάδους: Λιανική πώληση προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, μέσω της αλυσίδας καταστημάτων Public, με 54 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και 2 e-commerce καταστήματα αντίστοιχα. Βιομηχανία, με έμφαση στον τομέα αποθήκευσης ενέργειας μέσω της εταιρείας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ. Η εταιρεία διατηρεί την παραγωγική της δυναμικότητα με 2 μονάδες στην Ελλάδα και παρουσία σε Ελλάδα, Ιταλία και Ρουμανία, ενώ το 92% της παραγωγής της εξάγεται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Διανομή προϊόντων τεχνολογίας μέσω της εταιρείας Westnet, με παρουσία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Business Software, υπηρεσίες και προϊόντα επιχειρηματικού λογισμικού μέσω της SoftOne με παρουσία στις αγορές Βουλγαρίας, Ελλάδας, Κύπρου και Ρουμανίας. Shipping, ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων τεχνολογίας για τον τομέα της ναυτιλίας, μέσω της εταιρείας METIS. Τηλεπικοινωνίες με τον Όμιλο να κατέχει την κορυφαία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας PLAY, στην Πολωνία. Συμμετοχές, μέσω της εταιρείας TOLLERTON στην Κύπρο. http://www.groupolympia.com/el/

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 91

Τεύχος 91

21-05-2019

Security Report, τεύχος 91

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα, τα Universal GSM/GPRS modules της ελληνικής αγοράς. Σήμερα, οι μονάδες GSM/GPRS αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του συναγερμού, καθώς εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη επικοινωνία του συστήματός με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τον χρήστη σε πραγματικό χρόνο για οποιοδήποτε συμβάν. Διαβάστε στο αφιέρωμα του περιοδικού το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των Universal GSM/GPRS συσκευών. Η ομάδα της KEEP...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.