Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 | 10:23

InYourLife από την SCS και την Καρσον Α.Ε.

Ένα ασύρματο σύστημα ασφαλείας και άνεσης στο κινητό σου

Η ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ και η SCS Sentinel Γαλλίας παρουσιάζει το νέο ασύρματο σύστημα κλειστού κυκλώματος -ασφαλείας & ελέγχου, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερη εμφάνιση και ευκολία.
Η ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ και η SCS Sentinel Γαλλίας παρουσιάζει το νέο ασύρματο σύστημα κλειστού κυκλώματος -ασφαλείας & ελέγχου, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερη εμφάνιση και ευκολία.

Όλος ο έλεγχος και η ασφάλεια μιας κατοικίας στο χέρι του χρήστη μέσο μιας εφαρμογής (app) στο κινητό χωρίς μερεμέτια , απλώς με σύνδεση Wi-Fi. Στην γκάμα των προϊόντων του συστήματος περιλαμβάνονται κάμερες κλειστού κυκλώματος εξωτερικού & εσωτερικού χώρου (κινούμενη) , αισθητήρας κίνησης, μαγνητική επαφή , πρίζα/σειρήνα ελέγχου φορτιού , κ.α.

Η εφαρμογή ενημερώνει αν υπάρξει παραβίαση του χώρου ο οποίος εποπτεύεται μέσο των παρεχόμενων καμερών ενώ άξια αναφοράς είναι η δυνατότητα ειδοποίησης του χρηστή μέσο και e-mail στην εμφάνιση συμβάντος ή προβλήματος, η υψηλή ανάλυση εγγραφής ,οι ρυθμίσεις των παραμέτρων εγγραφής και θέασης . Τέλος το σύστημα μας δίνει την δυνατότητα μέσο των ρυθμιζόμενων σεναρίων να ομαδοποιήσουμε ένα πλήθος ενεργειών όπως ενεργοποίηση ηλεκτρικών συσκευών ,αισθητήρων ή επίπεδο φωτισμού (σύντομα διαθέσιμο) ανάλογα με τις απαιτήσεις μας ανά πάσα στιγμή.

Η SCS SENTINEL παρέχει οικονομικές λύσεις με έμφαση στην πρωτοτυπία και την ποιότητα σε Θυροτηλεοράσεις, συστήματα ασφαλείας, αυτοματισμούς, κουδούνια & ποικίλες ηλεκτρονικές συσκευές που διευκολύνουν την καθημερινότητα μας. Ξεκίνησε το 2002 για να γίνει από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην Ευρώπη για αυτά τα Είδη. Το 2011 η ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της με στόχο την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση των πελατών της Ελληνικής αγοράς.

Τα προϊόντα διατίθενται μέσω όλων των Συνεργαζόμενων Καταστημάτων Ηλεκτρολογικού υλικού

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 83

Τεύχος 83

18-09-2018

Security Report, τεύχος 83

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού η Τεχνητή Νοημοσύνη στα συστήματα βιντεοεπιτήρησης. Αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο κλάδο της ασφάλειας για το 2018, ήταν η τεχνητή νοημοσύνη. Ενημερωθείτε για τον λόγο που οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές παγκοσμίως υιοθέτησαν αυτή την τεχνολογία, τις λύσεις που υπήρχαν πριν από αυτή και το μέλλον της στον κλάδο της ασφάλειας και στην βιντεοεπιτήρηση. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της Dahua ενισχύει την ασφάλεια και την επιχειρηματικότ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.