Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 | 12:48

VTO9341D: Νέος υπαίθριος σταθμός-μπουτονιέρα αναγνώρισης προσώπου από την Dahua

Η Dahua λανσάρει τη νέα μπουτονιέρα VTO9341D, η οποία έρχεται με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να δώσει μία νέα "πνοή" στον έλεγχο και τη διαχείριση πρόσβασης.

Η Dahua λανσάρει τη νέα μπουτονιέρα VTO9341D, η οποία έρχεται με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να δώσει μία νέα "πνοή" στον έλεγχο και τη διαχείριση πρόσβασης.

Ο νέος εξωτερικός σταθμός διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση, προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και ευελιξία στους χρήστες και ενσωματώνει ένα αισθητήρα 1/3” 2MP CMOS με φακό 3.6mm, παρέχοντας έγχρωμες εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Η πρωτοποριακή συσκευή έρχεται με πληκτρολόγιο touch screen, καρταναγνώστη καθώς και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπορεί να αναγνωρίσει ένα πρόσωπο σε λιγότερο από 0,5 δευτερόλεπτα!

Το  VTO9341D μπορεί να αποθηκεύσει έως και 20000 πρόσωπα, μπορεί να δεχτεί συνολικά 3000 δακτυλικά αποτυπώματα και κάρτες Mifare και είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών, ακόμα και σε εμπορικούς χώρους.

Χαρακτηριστικά:

Alarm In/Out: 2/2

θερμοκρασία λειτουργίας: -20°C +60°C

Συμπίεση: Η.264

LCD Screen: 10" TFT 800x1280

Αμφίδρομη επικοινωνία

Ethernet: 10M/100Mbps

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 85

Τεύχος 85

21-11-2018

Security Report, τεύχος 85

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού τα DIY συστήματα ασφαλείας. Η έννοια του «Do It Yourself  ή κάντο µόνος σου» αναφέρεται στην διαδικασία κατά την οποία  ο αγοραστής - πελάτης αναλαμβάνει το κομμάτι τις κατασκευής, δηλαδή την συναρμολόγηση και στην συνέχεια την εγκατάσταση ενός προϊόντος. Τα DIY προϊόντα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στον τελικό χρήστη, ωστόσο, για τις εταιρίες που διανέμουν επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας στην αγορά, η τάση αυτή ίσως αποτελεί μία απειλ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.