Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 | 10:56

Η Western Digital παρουσίασε σκληρό δίσκο 15TB SMR με στόχο τα κέντρα δεδομένων

Η Western Digital δημιούργησε τον πρώτο σκληρό δίσκο με μέγεθος 15TB SMR στον κόσμο, σχεδιασμένο για βαριά χρήση και ταυτόχρονα παρέχει υψηλή..

Η Western Digital δημιούργησε τον πρώτο σκληρό δίσκο με μέγεθος 15TB SMR στον κόσμο, σχεδιασμένο για βαριά χρήση και ταυτόχρονα παρέχει υψηλή ταχύτητα που είναι ιδανικό για cloud και data center.

Η εταιρεία πρότεινε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία έξυπνων κέντρων δεδομένων στις πόλεις, όπου θα πρέπει να αποθηκευτούν τεράστιες ποσότητες δεδομένων, όπως η παρακολούθηση βίντεο και διάφορες πληροφορίες, για την τήρηση των κανονισμών. Οι σκληροί δίσκοι SMR (Shingle Magnetic Recording) είναι σε θέση να παρέχουν υψηλές χωρητικότητες αποθήκευσης σε σύγκριση με έναν παρόμοιο σκληρό δίσκο φυσικού μεγέθους, επειδή τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν σε επικαλυπτόμενες αυλακώσεις. Γενικά αυτός ο τύπος σκληρού δίσκου είναι μια τέλεια λύση για το πρόβλημα της αποθήκευσης δεδομένων που πρέπει να διατηρούνται για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Οι σκληρού δίσκου 15TB Ultrastar DC HC620 μπορούν να συνδυαστούν με τους 4U60 HDD, προσφέροντας συνολική χωρητικότητα μέχρι 900TB. Η εταιρεία δήλωσε ότι αυτό προσφέρει επιπλέον 60TB ανά rack σε σύγκριση με την προηγούμενη υψηλότερη χωρητικότητα HDD (14TB). Αυτή η τεχνολογική ιδιαιτερότητα παρουσιάζει σημαντική μείωση του κόστους για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι απαιτούνται λιγότεροι σκληροί δίσκοι.

Ο Eyal Bek, επικεφαλής στο τμήμα μάρκετινγκ της Western Digital δήλωσε: «Δεδομένου ότι τα δεδομένα συνεχίζουν να αυξάνονται με πρωτοφανείς ρυθμούς, επομένως οι επιχειρήσεις αναζητούν διαρκώς εξειδικευμένες λύσεις για να μειωθεί το λειτουργικό τους κόστος αναφορικά με την αποθήκευση των δεδομένων. Με προϊόντα όπως αυτό που δημιουργήσαμε εμείς, οι πελάτες θα βελτιστοποιήσουν τις υποδομές τους με το χαμηλότερο TCO με τη μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης».

Ο προαναφερόμενος πρόσθεσε: «Με την αξιοποίηση των λύσεων αποθήκευσης SMR που προσφέρουν υψηλή χωρητικότητα, η επένδυση των πελατών μας θα πιάσει τόπο και αναμφισβήτητα θα τους καταστήσει ακόμα πιο δυναμικούς στις προσπάθειες να διαπρέψουν στο σκληρό ανταγωνισμό της αγοράς». Ο σκληρός δίσκος Western Digital Ultrastar DC HC620 είναι ήδη διαθέσιμος για επιλεγμένους πελάτες, εν τούτοις η γενική διαθεσιμότητα του θα ανακοινωθεί αργότερα κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο τρίμηνο

πηγή: texnologia.net

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 87

Τεύχος 87

23-01-2019

Security Report, τεύχος 87

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Στο τεύχος Φεβρουαρίου  το κεντρικό θέμα είναι τα συστήματα βιντεοεπιτήρησης σε βιομηχανικές και μη εγκαταστάσεις. Στο εν λόγω άρθρο θα ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους ένα σύστημα επιτήρησης μπορεί να βοηθήσει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών εγκαταστάσεων. Επίσης θα δείτε τον εξοπλισμό που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, καθώς κάθε εγκατάσταση διαφέρει και έχει διαφορετικές απαιτήσεις.  Η σειρά καμερών της Hikvision «DarkFighter», συνδυάζει πληθώρα προηγμένων τεχνο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.