Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 | 11:06

Mε 5.000 αστυνομικούς και... drones ετοιμάζεται η ΕΛ.ΑΣ. για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Ακόμη και drones θα επιστρατεύσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. στα μέτρα ασφαλείας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Ακόμη και drones θα επιστρατεύσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. στα μέτρα ασφαλείας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Μία επέτειος που φέτος γίνεται σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα, όσον αφορά τις «σχέσεις» αντιεξουσιαστών - Αστυνομίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι 48 ώρες πριν τις 17 Νοεμβρίου, θα τεθεί σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης. Ήδη, πάντως, οι αστυνομικές δυνάμεις είναι επί ποδός πολέμου, όπως αποδείχτηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης με την προσαγωγή τριών ατόμων του ακροδεξιού χώρου που επιχείρησαν να κρεμάσουν πανό με το ναζιστικό σύμβολο στην κεντρική πύλη του Πολυτεχνείου. Για τα μέτρα ασφαλείας θα κινητοποιηθούν περίπου 5.000 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., με τις διμοιρίες ΜΑΤ και ΥΜΕΤ να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Τον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας επιβλέπει προσωπικά ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο οποίος έχει δώσει σαφείς εντολές σε ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς ενόψει του κρίσιμου 48ώρου. Επίσης, έχουν δοθεί εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας των αστυνομικών, ιδίως αυτών που θα συμμετάσχουν στα μέτρα ασφαλείας.

Reader.gr

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.