Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 | 10:38

Soft1 WORKTIME LIVE

Αυτοματοποιημένη διαχείριση του χρόνου απασχόλησης εκτός ωραρίου από τη SoftOne

Η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, θέτοντας σταθερά πρώτη τις βάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, παρουσιάζει τη νέα web εφαρμογή διαχείρισης του χρόνου

Η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, θέτοντας σταθερά πρώτη τις βάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, παρουσιάζει τη νέα web εφαρμογή διαχείρισης του χρόνου απασχόλησης εργαζομένων εκτός ωραρίου, “Soft1 WORKTIME LIVE”.

Αξιοποιώντας τις πρωτοποριακές τεχνολογικές δυνατότητες της SoftOne, η εφαρμογή απαλλάσσει τις επιχειρήσεις από την πολυπλοκότητα, το χρόνο, αλλά και τον κίνδυνο επιβολής υψηλών προστίμων, που απορρέουν από την καθημερινή υποχρεωτική υποβολή του Εντύπου Ε8 «Αναγγελία Υπερεργασίας ή Νόμιμης Υπερωριακής Απασχόλησης» στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Η εφαρμογή Soft1 WORKTIME LIVE λειτουργεί ανεξάρτητα από συστήματα λογισμικού και μισθοδοσίας, βοηθώντας κάθε σύγχρονη επιχείρηση να τρέχει online και με ελάχιστα μόνο κλικ, όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την έγκαιρη και εκ των προτέρων γνωστοποίηση των ωρών υπερεργασίας/υπερωρίας των εργαζομένων της. H χρήση της εφαρμογής μπορεί να γίνει μέσω οποιασδήποτε έξυπνης συσκευής και web browser.

Με σύγχρονα λειτουργικά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες αυτοματοποίησης, το Soft1 WORKTIME LIVE επιτρέπει την καταχώρηση και συγκέντρωση όλων των καθημερινών ωρών υπερεργασίας/υπερωρίας σε μία εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων και των υπαλλήλων που εργάζονται εκτός της επιχείρησης. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνει τον real-time έλεγχο του καθημερινού ωραρίου εργασίας για το σύνολο του προσωπικού, καθώς και την αυτόματη δημιουργία του Εντύπου Ε8 με σκοπό την έγκαιρη υποβολή του στην ΕΡΓΑΝΗ.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή Soft1 WORKTIME LIVE, διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.softone.gr/worktimelive.

Σχετικά με τη SoftOne:

Η SoftOne Technologies ΑΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software. Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και επιλεγμένες διεθνείς αγορές, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο 17.000 και πλέον επιχειρήσεων, καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών. Παράλληλα, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία για την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η SoftOne κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο Cloud, με περισσότερες από 3.000 εγκαταστάσεις. Με μακρόχρονη εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και βαθύτερη γνώση της αγοράς, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, βοηθώντας τους πελάτες της να αλλάξουν τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Olympia:

Ο Όμιλος Εταιρειών Olympia, με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, αποτελεί έναν Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες με 8 εταιρείες. Οι εταιρείες του Ομίλου δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους κλάδους: Λιανική πώληση προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, μέσω της αλυσίδας καταστημάτων Public, με 54 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και 2 e-commerce καταστήματα αντίστοιχα. Βιομηχανία, με έμφαση στον τομέα αποθήκευσης ενέργειας μέσω της εταιρείας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ. Η εταιρεία διατηρεί την παραγωγική της δυναμικότητα με 2 μονάδες στην Ελλάδα και παρουσία σε Ελλάδα, Ιταλία και Ρουμανία, ενώ το 92% της παραγωγής της εξάγεται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Διανομή προϊόντων τεχνολογίας μέσω της εταιρείας Westnet, με παρουσία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Business Software, υπηρεσίες και προϊόντα επιχειρηματικού λογισμικού μέσω της SoftOne με παρουσία στις αγορές Βουλγαρίας, Ελλάδας, Κύπρου και Ρουμανίας. Shipping, ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων τεχνολογίας για τον τομέα της ναυτιλίας, μέσω της εταιρείας METIS. Τηλεπικοινωνίες με τον Όμιλο να κατέχει την κορυφαία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας PLAY, στην Πολωνία. Συμμετοχές, μέσω της εταιρείας TOLLERTON στην Κύπρο. http://www.groupolympia.com/el/

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 90

Τεύχος 90

22-04-2019

Security Report, τεύχος 90

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο και την Κυρικιακή 6&7 Απριλίου. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.