Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 | 12:09

Η τρομοκρατία από τις σοβαρότερες απειλές για την EE

«Η τρομοκρατία αποτελεί μία από τις σοβαρότερες απειλές για την ειρήνη και την ασφάλεια της ΕΕ», τόνισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης,

«Η τρομοκρατία αποτελεί μία από τις σοβαρότερες απειλές για την ειρήνη και την ασφάλεια της ΕΕ», τόνισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το μέλλον της Ευρώπης, στο Στρασβούργο της Γαλλίας.

Επίσης, υπογράμμισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα επιτρέψει να επικρατήσει φόβος και τρόμος. Αντ 'αυτού, επισήμανανε, ότι «οι ηγέτες της Ένωσης θα παραμείνουν ενωμένοι για να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους για την εξάλειψη της τρομοκρατίας».

Ο Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης καταδίκασε με τον πιο ισχυρό, όπως είπε, τρόπο τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο και εξέφρασε τη βαθύτατη συμπάθεια και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και στην κυβέρνηση της Γαλλίας.

Τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλιου, Αντόνιο Ταγιάνι και ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ύμνου της ΕΕ. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Κύπριακής Δημοκρατίας υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών του Κοινοβουλίου: «Ως ο ηγέτης ενός περήφανου κράτους μέλους της ΕΕ, εκτιμώ τα μέγιστα την ευκαιρία να αναφερθώ δημοσίως στο όραμα μου ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Μέλλον της Ευρώπης, που είναι για μια ισχυρή και ενωμένη Ευρώπη, που συνεχίζει να υπερασπίζεται την ειρήνη και την ασφάλεια, τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου, και που προάγει την ανάπτυξη, την απασχόληση και την ευημερία των λαών της. Η αλληλεγγύη και η συμπόνοια πρέπει να καθοδηγούν τις μελλοντικές μας δράσεις ενόσω προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά τις περίπλοκες προκλήσεις που έχουμε ενώπιον μας».

Πριν από την ομιλία του στην Ολομέλεια, ο Κύπριος Πρόεδρος και ο Πρόεδρος του ΕΚ είχαν κατ΄ιδίαν συνάντηση.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.