Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019 | 11:24

Security και κάμερες ασφαλείας για την προστασία κατά κλοπών στην Γορτυνία

Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στα χωριά της Γορτυνίας η Παγγορτυνιακή Ένωση πραγματοποίησε συνάντηση

Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στα χωριά της Γορτυνίας η Παγγορτυνιακή Ένωση πραγματοποίησε συνάντηση -ανοιχτή συζήτηση των Συλλόγων της Γορτυνίας την Τετάρτη 19/12.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι πολλών Συλλόγων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Το Δ.Σ. της Ένωσης ανέπτυξε το θέμα και κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση με σειρά ενεργειών και μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Εισηγήσεις και προτάσεις έγιναν από τον αντιδήμαρχο κ. Μαντζαβίνο, τους τέως δημάρχους κ. Μπαρούτσα και κ. Κούλη, τον επίτιμο Πρόεδρο της Παγγορτυνιακής και εκδότη της Γορτυνίας κ. Καλύβα και πολλούς εκπροσώπους Συλλόγων χωριών που έχουν κρούσματα κλοπών, οι οποίοι κατέθεσαν ουσιαστικές και χρήσιμες απόψεις.


Σε συνέχεια των παραπάνω και με τη σύμφωνη γνώμη όλων, αποφασίστηκε να προχωρήσουν άμεσα από την Παγγορτυνιακή Ένωση οι εξής ενέργειες:

1. Έκδοση και διανομή σε όλη τη Γορτυνία φυλλαδίου οδηγιών προστασίας του πολίτη σε συνεργασία με το γραφείο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.
2. Αποστολή έγγραφης διαμαρτυρίας στην γενική Αστυνομική Δ/νση Πελοποννήσου, τη Δ/νση Αστυνομίας Αρκαδίας και το Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας για την έλλειψη περιπολιών στα χωριά, μπλόκων και τακτικών ελέγχων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Γορτυνίας.
3. Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης για την ανάληψη ευθύνης όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών για την σωστή εκτέλεση των καθηκόντων τους και την προστασία του πολίτη.
4. Αίτημα συνάντησης της Παγγορτυνιακής Ένωσης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αρκαδίας και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γορτυνίας.
5. Αίτημα συνάντησης της Παγγορτυνιακής Ένωσης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
6. Αίτημα προς το Δήμο Γορτυνίας προκειμένου να τεθεί το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου η Παγγορτυνιακή Ένωση θα καταθέσει τις εξής προτάσεις:

Να ελεγχθεί η δυνατότητα και η διαδικασία τοποθέτησης καμερών ασφαλείας σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου, εισόδους χωριών κλπ. για την προμήθεια των οποίων η Ένωση έχει ήδη εξασφαλίσει την οικονομική χορηγία δύο συμπατριωτών.
Να ελεγχθεί η δυνατότητα και η διαδικασία σύναψης σύμβασης με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης για την διενέργεια σποραδικών περιπολιών στα χωριά της Γορτυνίας, ειδικά τους χειμερινούς μήνες.
Να οργανωθεί δίκτυο επικοινωνίας και συνεννόησης των Παρέδρων για άμεση ενημέρωση, πρόληψη και ενέργειες προφύλαξης σχετικά με τα περιστατικά κλοπών.


πηγή: arcadiaportal.gr

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.