Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
3 Ιανουαρίου 2019 12:24

Security και κάμερες ασφαλείας για την προστασία κατά κλοπών στην Γορτυνία

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2Ff3c8b5569464a1507ef89e533ffdcc76 XL

Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στα χωριά της Γορτυνίας η Παγγορτυνιακή Ένωση πραγματοποίησε συνάντηση

Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στα χωριά της Γορτυνίας η Παγγορτυνιακή Ένωση πραγματοποίησε συνάντηση -ανοιχτή συζήτηση των Συλλόγων της Γορτυνίας την Τετάρτη 19/12.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι πολλών Συλλόγων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Το ΔΣ. της Ένωσης ανέπτυξε το θέμα και κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση με σειρά ενεργειών και μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Εισηγήσεις και προτάσεις έγιναν από τον αντιδήμαρχο κ. Μαντζαβίνο, τους τέως δημάρχους κ. Μπαρούτσα και κ. Κούλη, τον επίτιμο Πρόεδρο της Παγγορτυνιακής και εκδότη της Γορτυνίας κ. Καλύβα και πολλούς εκπροσώπους Συλλόγων χωριών που έχουν κρούσματα κλοπών, οι οποίοι κατέθεσαν ουσιαστικές και χρήσιμες απόψεις.

Σε συνέχεια των παραπάνω και με τη σύμφωνη γνώμη όλων, αποφασίστηκε να προχωρήσουν άμεσα από την Παγγορτυνιακή Ένωση οι εξής ενέργειες:

1. Έκδοση και διανομή σε όλη τη Γορτυνία φυλλαδίου οδηγιών προστασίας του πολίτη σε συνεργασία με το γραφείο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.
2. Αποστολή έγγραφης διαμαρτυρίας στην γενική Αστυνομική Δ/νση Πελοποννήσου, τη Δ/νση Αστυνομίας Αρκαδίας και το Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας για την έλλειψη περιπολιών στα χωριά, μπλόκων και τακτικών ελέγχων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Γορτυνίας.
3. Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης για την ανάληψη ευθύνης όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών για την σωστή εκτέλεση των καθηκόντων τους και την προστασία του πολίτη.
4. Αίτημα συνάντησης της Παγγορτυνιακής Ένωσης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αρκαδίας και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γορτυνίας.
5. Αίτημα συνάντησης της Παγγορτυνιακής Ένωσης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
6. Αίτημα προς το Δήμο Γορτυνίας προκειμένου να τεθεί το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου η Παγγορτυνιακή Ένωση θα καταθέσει τις εξής προτάσεις:

Να ελεγχθεί η δυνατότητα και η διαδικασία τοποθέτησης καμερών ασφαλείας σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου, εισόδους χωριών κλπ. για την προμήθεια των οποίων η Ένωση έχει ήδη εξασφαλίσει την οικονομική χορηγία δύο συμπατριωτών.
Να ελεγχθεί η δυνατότητα και η διαδικασία σύναψης σύμβασης με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης για την διενέργεια σποραδικών περιπολιών στα χωριά της Γορτυνίας, ειδικά τους χειμερινούς μήνες.
Να οργανωθεί δίκτυο επικοινωνίας και συνεννόησης των Παρέδρων για άμεση ενημέρωση, πρόληψη και ενέργειες προφύλαξης σχετικά με τα περιστατικά κλοπών.

πηγή: arcadiaportal.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...