Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 | 10:44

Αναβάθμιση πιστοποίησης ISO για τη LEXIS

Πιστοποιητικό Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 (Model for quality assurance in Design, Development, Production, Installation and Servicing) χορηγήθηκε πρόσφατα στη LEXIS Πληροφορική Α.Ε.
Πιστοποιητικό Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 (Model for quality assurance in Design, Development, Production, Installation and Servicing) χορηγήθηκε πρόσφατα στη LEXIS Πληροφορική Α.Ε. από το φορέα πιστοποίησης EQA (European Quality Assurance) έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τη διαδικασία αναβάθμισης από το πρότυπο 9001:2008.

Το πιστοποιητικό αποδόθηκε για τις διαδικασίες που τηρούνται κατά την υλοποίηση των καθημερινών εργασιών καθώς και για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται.

Η αναβάθμιση του πιστοποιητικού διασφάλισης ποιότητας, επιβεβαιώνει έμπρακτα το υψηλής ποιότητας επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων που παρέχει η εταιρεία. Υπενθυμίζεται ότι η LEXIS Πληροφορική εφαρμόζει σύστημα ISO από το 2003, προσφέροντας έναν εξαιρετικά διευρυμένο κύκλο υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Μελέτης, Σχεδιασμού, Προμήθειας και Υλοποίησης Εγκαταστάσεων, Εκπαίδευση πελατών και συνεργατών, καθώς και διαρκή Υποστήριξη, Συντήρηση και Αναμόρφωση των εγκατεστημένων συστημάτων της.

Με την αναβάθμιση της πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 9001:2015, η LEXIS Πληροφορική επιβεβαιώνει το στόχο της που είναι η διαρκής εξέλιξή της στις νέες τεχνολογίες, με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 92

Τεύχος 92

19-06-2019

Security Report, Τεύχος 92

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Ασφάλεια στο σπίτι. Ο κ. Μπλιάμτης Ευθύμιος, εκπαιδευτής ενήλικων και ειδικός σε θέματα ασφαλείας περιγράφει αναλυτικά την συμπεριφορά των δραστών, τον τρόπο ενέργειας τους και πως λειτουργούν σε  διαρρήξεις και ληστείες. Διαβάστε το εν λόγω άρθρο ώστε να ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λάβετε σε τέτοιες περιπτώσεις. 1st Macedonian Starlight Show. H Ομάδα της KEEPER Group μαζί με την Dahua Greece ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και παρουσίασ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.