Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 | 11:21

Η AXIS λανσάρει μία νέα κάμερα για προστασία από εκρήξεις

Η Αxis Communications λανσάρει τη νέα fixed box κάμερα «F101-A XF P1367», η οποία έρχεται με πιστοποιήσεις Class I, I/II/III, Division 1/Zone 1 και ATEX /IECEx για προστασία από εκρήξεις.

Η Αxis Communications λανσάρει τη νέα fixed box κάμερα «F101-A XF P1367», η οποία έρχεται με πιστοποιήσεις Class I, I/II/III, Division 1/Zone 1 και ATEX /IECEx για προστασία από εκρήξεις.

Η εύχρηστη IP κάμερα περικλείεται από ένα κόκκινο περίβλημα το οποίο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και είναι ιδανική για τοποθέτηση σε επικίνδυνες περιοχές, όπως αυτές που βρίσκονται μέσα σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Το κόκκινο χρώμα χρησιμοποιήθηκε, έτσι ώστε η κάμερα να είναι περισσότερο ορατή, άρα και αποτρεπτική προς τους εισβολείς.

Η κάμερα ενσωματώνει φακό i-CS, διαθέτει ανάλυση 5MP (25/30 fps) επιτρέπει την απομακρυσμένη ρύθμιση του πεδίου θέασης και του zoom, ενώ χάρη στις τεχνολογίες Lightfinder και WDR-Forensic Capture, μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Το μικρό βάρος της κάμερας διευκολύνει την εγκατάσταση της, ενώ η υποστήριξη της τεχνολογίας PoE  κάνει την κάμερα ένα οικονομικά αποδοτικό προϊόν για τον τελικό πελάτη.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 92

Τεύχος 92

19-06-2019

Security Report, Τεύχος 92

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Ασφάλεια στο σπίτι. Ο κ. Μπλιάμτης Ευθύμιος, εκπαιδευτής ενήλικων και ειδικός σε θέματα ασφαλείας περιγράφει αναλυτικά την συμπεριφορά των δραστών, τον τρόπο ενέργειας τους και πως λειτουργούν σε  διαρρήξεις και ληστείες. Διαβάστε το εν λόγω άρθρο ώστε να ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λάβετε σε τέτοιες περιπτώσεις. 1st Macedonian Starlight Show. H Ομάδα της KEEPER Group μαζί με την Dahua Greece ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και παρουσίασ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.