Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 | 17:46

Hikvision Roadshow 2019

Το φορτηγό της Hikvision ξανά την Ελλάδα!

Η Hikvision, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσει μια νέα «οδική έκθεση» το 2019.

Η Hikvision, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσει μια νέα «οδική έκθεση» το 2019.

Από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο, τρία ξεχωριστά φορτηγά θα επισκεφθούν 69 ευρωπαϊκές πόλεις για να παρουσιάσουν στο κοινό λύσεις για την παρακολούθηση βίντεο, την εισβολή, το συναγερμό και τον έλεγχο πρόσβασης. Όλα αυτά φυσικά  σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης.

Όπως και πέρυσι, το Hikvision Roadshow θα κάνει στάση και στην χώρα μας, για να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τον συναρπαστικό καινούριο κόσμο της έξυπνης επιτήρησης, καθώς και τις νέες καινοτομίες της Hikvision.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 92

Τεύχος 92

19-06-2019

Security Report, Τεύχος 92

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Ασφάλεια στο σπίτι. Ο κ. Μπλιάμτης Ευθύμιος, εκπαιδευτής ενήλικων και ειδικός σε θέματα ασφαλείας περιγράφει αναλυτικά την συμπεριφορά των δραστών, τον τρόπο ενέργειας τους και πως λειτουργούν σε  διαρρήξεις και ληστείες. Διαβάστε το εν λόγω άρθρο ώστε να ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λάβετε σε τέτοιες περιπτώσεις. 1st Macedonian Starlight Show. H Ομάδα της KEEPER Group μαζί με την Dahua Greece ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και παρουσίασ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.