Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 | 17:46

Hikvision Roadshow 2019

Το φορτηγό της Hikvision ξανά την Ελλάδα!

Η Hikvision, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσει μια νέα «οδική έκθεση» το 2019.

Η Hikvision, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσει μια νέα «οδική έκθεση» το 2019.

Από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο, τρία ξεχωριστά φορτηγά θα επισκεφθούν 69 ευρωπαϊκές πόλεις για να παρουσιάσουν στο κοινό λύσεις για την παρακολούθηση βίντεο, την εισβολή, το συναγερμό και τον έλεγχο πρόσβασης. Όλα αυτά φυσικά  σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης.

Όπως και πέρυσι, το Hikvision Roadshow θα κάνει στάση και στην χώρα μας, για να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τον συναρπαστικό καινούριο κόσμο της έξυπνης επιτήρησης, καθώς και τις νέες καινοτομίες της Hikvision.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 87

Τεύχος 87

23-01-2019

Security Report, τεύχος 87

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Στο τεύχος Φεβρουαρίου  το κεντρικό θέμα είναι τα συστήματα βιντεοεπιτήρησης σε βιομηχανικές και μη εγκαταστάσεις. Στο εν λόγω άρθρο θα ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους ένα σύστημα επιτήρησης μπορεί να βοηθήσει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών εγκαταστάσεων. Επίσης θα δείτε τον εξοπλισμό που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, καθώς κάθε εγκατάσταση διαφέρει και έχει διαφορετικές απαιτήσεις.  Η σειρά καμερών της Hikvision «DarkFighter», συνδυάζει πληθώρα προηγμένων τεχνο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.