Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 | 14:51

Στρατηγική συνεργασία Hikvision και Novatron Security Distribution

Η Novatron Security Distribution ανακοινώνει την απευθείας συνεργασία της με τη Hikvision. Ο διανομέας θα διαθέτει όλη την προϊοντική γκάμα του κατασκευαστή στην ελληνική αγορά. 
Η Novatron Security Distribution ανακοινώνει την απευθείας συνεργασία της με τη Hikvision. Ο διανομέας θα διαθέτει όλη την προϊοντική γκάμα του κατασκευαστή στην ελληνική αγορά. 
 
Αξίζει να τονιστεί ότι η Novatron Security Distribution είναι ο πρώτος διανομέας πανευρωπαϊκά που θα διανέμει ταυτόχρονα τα προϊόντα της Dahua και της Hikvision, απολαμβάνοντας έμπρακτα της εμπιστοσύνης των δύο κορυφαίων κατασκευαστών της παγκόσμιας αγοράς ασφαλείας.
 
Με τη προσθήκη της Hikvision δίπλα στις Dahua, Flir, DCS, Zettler, HID, Ajax, Arecont Vision, ZKTeco, IDTeck, VideoTec, Aleph και πολλές άλλες, η Novatron Security Distribution εξελίσσεται πλέον σε μια υπεραγορά συστημάτων ασφαλείας, προφέροντας στους επαγγελματίες εγκαταστάτες το πληρέστερο και ποιοτικότερο σύνολο λύσεων της ελληνικής αγοράς. Έτσι, οι συνεργάτες της με ένα τηλεφώνημα ή με 2-3 κλικ στο B2B site της, θα βρίσκουν όλα τα υλικά που χρειάζονται για τα έργα τους από έναν προμηθευτή, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Δυο λόγια για τη Hikvision.
 
Η εταιρεία καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη των κατασκευαστών συστημάτων ασφαλείας, βάσει πωλήσεων. Η προϊοντική γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει λύσεις βιντεοεπιτήρησης, συναγερμών, ελέγχου πρόσβασης, μέχρι και drones. Η Hikvision απασχολεί περισσότερους από 26.000 εργαζόμενους, οι μισοί από τους οποίους εργάζονται στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης (R&D). Για το 2018 αναμένεται να ανακοινωθεί ότι οι πωλήσεις της εταιρείας ξεπέρασαν τα 6.3 δισ. δολάρια.
 
INFO
  • Novatron Security Distribution
  • τηλ: 210-6179919

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 90

Τεύχος 90

22-04-2019

Security Report, τεύχος 90

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο και την Κυρικιακή 6&7 Απριλίου. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.