diagonismos
Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019 | 10:23

Ο Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας Ελλάδος είναι πλέον γεγονός

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου σήμανε την έναρξη μιας προσπάθειας ώστε να κατοχυρωθούν τα δικαιώματα ενός ιστορικού κλάδου όπως είναι αυτός των εγκαταστατών συστημάτων ασφαλείας.

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου σήμανε την έναρξη μιας προσπάθειας ώστε να κατοχυρωθούν τα δικαιώματα ενός ιστορικού κλάδου όπως είναι αυτός των εγκαταστατών συστημάτων ασφαλείας. Μετά την επιτυχημένη πρώτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΌΣΚΑΡ ο Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας Ελλάδος είναι πλέον γεγονός. Δεκάδες επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών, γνωρίστηκαν μεταξύ τους, συζήτησαν προβλήματα του κλάδου, ψήφισαν τα θέματα που είχαν οριστεί από το ΔΣ και έφυγαν με την βεβαιότητα πως ο χρόνος που αφιέρωσαν και τα χιλιόμετρα που έκαναν όσοι ήρθαν από την επαρχία άξιζαν τον κόπο.

Η αρχή έγινε από την πρώτη συνάντηση των 33 ιδρυτικών μελών όλοι τους ιδιοκτήτες αδειοδοτημένων επιχειρήσεων εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας και σήμερα απαριθμεί περίπου τα 120 μέλη ενώ συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία τις εγγραφές νέων μελών.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα) ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την έδρα του συλλόγου χάρις την εθελοντική εργασία αλλά και την χρηματοδότηση του έργου η οποία προήλθε αποκλειστικά και μόνο από τα ίδια τα μέλη. Παράλληλα η ιστοσελίδα ή όποια ειναι επίσης στο διαδίκτυο (www.saeesae.gr) δίνει πληροφορίες σε επαγγελματίες που θέλουν να εγγραφούν αλλά και σε ιδιώτες που θέλουν να πληροφορηθούν για το τι πρέπει να προσέχουν ως προς την επιλογή ενός εγκαταστάτη. Στην ιστοσελίδα αναφέρεται όλη η πορεία του συλλόγου έως σήμερα καθώς επίσης υπάρχει και φωτογραφικό υλικό από τις συνελεύσεις και τις εργασίες.

Απαραίτητα έγγραφα για την εγγραφή ενός μέλους είναι η ειδική άδεια ΙΕΠΥΑ με άρθρο 2 όπως ορίζει ο νόμος 3707/2008 από το υπουργείο προστασίας του πολίτη.

Στόχος του συλλόγου για την τρέχουσα χρονιά είναι η αύξηση των μελών του και η αφομοίωση της φιλοσοφίας από αυτά.

Γνωριμία και αναγνώριση από το σύνολο των εμπλεκομένων εταιριών (είτε πρόκειται για προμηθευτές είτε για Κέντρα Λήψεως Σημάτων).

Η ενεργοποίηση των αρμόδιων αρχών για την εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου όσον αφορά τις άδειες που καλείται να έχει ένας νόμιμος επαγγελματίας.

Τέλος η συνεχής ενημέρωση του τελικού καταναλωτή ως προς την επιλογή νόμιμων και καταρτισμένων επαγγελματιών και ποιοτικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καιρών.

Περιμένουμε όσους πραγματικά θέλουν έναν υγιή κλάδο να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να βάλει ο καθένας το λιθαράκι του για ένα καλύτερο μέλλον.

 

INFO
  • Αγ. Δημητρίου Όπλων 82 Κ. Πατήσια Αθήνα, 11145
  • τηλ: 211 1825516
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.saeesae.gr
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 101

Τεύχος 101

17-03-2020

Security Report, Τεύχος 101

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Jamming σε ασύρματα συστήματα συναγερμού. Τα ασύρματα οικιακά συστήματα ασφαλείας, αρχίζουν και γίνονται όλο και δημοφιλέστερα, ακόμα και για τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Δυστυχώς όμως, όσο αυξάνεται η τεχνολογία, άλλο τόσο αυξάνονται και οι τεχνικές που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες για να εισέλθουν σε μία κατοικία. Οι επιθέσεις παρεμβολών ή παρακώλυσης επικοινωνιών, γνωστές και ως jamming, είναι οι επιθέσεις που σκόπιμα ή μη προκαλούνται στο σήμα του πομπού, το...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.