Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 | 11:27

CBS Νέα σειρά κεντρικών συστημάτων μπαταριών, για την τροφοδότηση των φωτιστικών ασφαλείας από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η Olympia Electronics AΕ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο για την τεχνογνωσία της και την ποιότητά της στα προϊόντα  φωτισμού ασφαλείας.

Η Olympia Electronics AΕ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο για την τεχνογνωσία της και την ποιότητά της στα προϊόντα  φωτισμού ασφαλείας. Έχοντας ως στόχο την καινοτομία, κατασκεύασε και σας παρουσιάζει την νέα σειρά CBS - κεντρικών συστημάτων μπαταριών, για την τροφοδότηση των φωτιστικών ασφαλείας. Τα κεντρικά συστήματα μπαταριών παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα αυτόνομα φωτιστικά ασφαλείας, όπως υψηλή ενεργειακή απόδοση, χαμηλό κόστος συντήρησης, μεγάλο χρόνο ζωής, καλύτερη και ευκολότερη επίβλεψη και συντήρηση της εγκατάστασης φωτισμού ασφαλείας.

     Τα νέα κεντρικά συστήματα μπαταριών CBS, λειτουργούν σε χαμηλή τάση, 24VDC, τόσο κατά την σύνδεση με το δίκτυο όσο και κατά την αποκοπή από αυτό, καθιστώντας τα ιδιαίτερα ασφαλή κα ενεργειακά αποδοτικά συστήματα. Κατασκευάζονται σε δύο εκδοχές, τη συμβατική GR-8500, όπου έχουμε τη δυνατότητα ελέγχου και ένδειξης σφάλματος των κυκλωμάτων φωτισμού ασφαλείας και τη διευθυνσιοδοτούμενη GR-8600, όπου έχουμε την δυνατότητα ελέγχου και ένδειξης κάθε φωτιστικού ασφαλείας που είναι συνδεδεμένο στον πίνακα ξεχωριστά. Τα φωτιστικά ασφαλείας που συνδέονται στους συγκεκριμένους πίνακες, είναι κατασκευασμένα ώστε να λειτουργούν σε 24VDC και έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση. Λόγω της χαμηλής τάσης λειτουργίας και των πλεονεκτημάτων έναντι των αυτόνομων φωτιστικών ασφαλείας, η εγκατάσταση των συγκεκριμένων CBS είναι ιδανική για ξενοδοχειακές μονάδες, κλινικές, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και βιομηχανίες .

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 93

Τεύχος 93

22-07-2019

Security Report, Τεύχος 93

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Αυγούστου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα, η διεθνής έκθεση του Λονδίνου «IFSEC INTERNATIONAL 2019». Η δημοσιογραφική ομάδα του Security Report έδωσε δυναμικά το παρόν για ακόμη μία χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του ExCeL με αφορμή τη μεγαλύτερη έκθεση συστημάτων ασφαλείας. Η διεθνής έκθεση του Λονδίνου άνοιξε τις πύλες της στις 18 Ιουνίου και κάλυψε με απόλυτη επιτυχία όλες τις πτυχές του κλάδου της ασφάλειας, όπως την βιντεοεπιτήρηση, την περιμετρική ασφάλεια, τον συναγε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.