Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 | 11:58

Μεγάλος "διαγωνισμός" από το Security Report!

Διεκδικήστε το μοναδικό «Ajax Starter Kit» μαζί με τη εσωτερική σειρήνα  Ajax HomeSiren με τον πιο απλό τρόπο!

Αυτό το μήνα το Security Report κληρώνει σε ένα τυχερό το πλέον δημοφιλές ασύρματο KIT συναγερμού AJAX! Το AJAX Starter Kit έχει όλα όσα είναι απαραίτητα για την προστασία ενός χώρου. Αποτελείται από το Ajax Hub, τον εγκέφαλο του συστήματος συναγερμού, έναν ασύρματο ανιχνευτή κίνησης, ασύρματη μαγνητική επαφή, key fob και την εσωτερική σειρήνα Ajax homeSiren.

Πώς θα κάνετε δικό σας το AJAX Starter Kit:

Βήμα 1ο

Κάντε «Like» και share το post του διαγωνισμού που θα βρείτε στην σελίδα μας στο Facebook!  

Βήμα 2ο

Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από την δημοσίευση!

Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού: 30/03/2019 και ώρα 13:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών.
  • Ο νικητής αναδεικνύεται μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα στις 30/03/2019 (ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού) και ώρα 13:00 θα διεξαχθεί από τo SECURITY REPORT ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.
  • Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω του προφίλ μας στο FaceBook και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο securityreport.gr.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
  • Ο νικητής του διαγωνισμού θα παραλάβει το δώρο του με Γενική Ταχυδρομική στη διεύθυνση που θα μας δώσει.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 97

Τεύχος 97

20-11-2019

Security Report, Τεύχος 97

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 6 τεχνολογίες που σημάδεψαν το 2019! Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία χρονιά ορόσημο για τη βιομηχανία της ασφάλειας και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αναγνώριση προσώπου εκτόξευσαν τις μετοχές του τομέα της ασφάλειας και πλέον είναι αυτός που διαμορφώνει τις  εξελίξεις στην τεχνολογία! Προστατεύοντας τα σχολεία με λύσεις βιντεοπιτήρησης και τεχνητής νοημοσύνης. Το θέμα της ασφάλειας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.