Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 | 11:19

Ληστείες με G.P.S: Βιντεοσκοπούσαν με κάμερες τις κινήσεις των στόχων

Με…G.P.S, που τοποθετούσαν κρυφά στα αυτοκίνητα των υποψήφιων στόχων τους, παρακολουθούσαν λεπτομερώς τις κινήσεις τους και γνώριζαν ανά πάσαν στιγμή που βρίσκονταν, όσο εκείνοι οργάνωναν τη ληστεία!

Με…G.P.S, που τοποθετούσαν κρυφά στα αυτοκίνητα των υποψήφιων στόχων τους, παρακολουθούσαν λεπτομερώς τις κινήσεις τους και γνώριζαν ανά πάσαν στιγμή που βρίσκονταν, όσο εκείνοι οργάνωναν τη ληστεία!

Ληστείες σε Λαμία και Αττική
Ο λόγος για συμμορία ληστών, η οποία εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Λαμίας και αποδεικνύεται ότι έχει διαπράξει ληστρικές επιθέσεις σε Φθιώτιδα και Αττική.Όχι μόνο χρησιμοποιώντας συστήματα γεωγραφικού εντοπισμού αλλά καταγράφοντας και σε κάμερες (!) στοιχεία που τους ενδιέφεραν!

Επιχειρηματίας ο ένας από τους συλληφθέντες
Σε επιχείρηση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν τρεις άνδρες σε Λαμία και Αθήνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από αυτούς είναι επιχειρηματίας και οι άλλοι δύο φέρονται ως συνεργοί του.

Οργάνωσαν τρεις θεαματικές ληστείες
Τα στοιχεία που συνέλεξαν καιρό τώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αναφέρουν ότι οι ίδιοι και άγνωστοι συνεργοί τους, εμπλέκονται σε τρεις θεαματικές ληστείες που απασχόλησαν το πανελλήνιο.

Η πρώτη ληστεία καταγράφηκε βραδινές ώρες της 1ης Μαρτίου 2018, σε περιοχή της Λαμίας.

πηγή: www.alphafreepress.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 90

Τεύχος 90

22-04-2019

Security Report, τεύχος 90

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο και την Κυρικιακή 6&7 Απριλίου. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.