Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 | 11:16

Το Dahua Starlight Show για 2 φορά στην Ελλάδα!

Παρασκευή 29 Μαρτίου

Για δεύτερη φορά στην ελλάδα η ομάδα της KEEPER Hellas φιλοξενεί την σειρά Ευρωπαϊκών event Starlight Show της Dahua Technologies

Για δεύτερη φορά στην ελλάδα η ομάδα της KEEPER Hellas φιλοξενεί την σειρά Ευρωπαϊκών event Starlight Show της Dahua Technologies.

Το Starlight Show, είναι μία σειρά ευρωπαϊκών event που διοργανώνει ο τεχνολογικός κολοσσός Dahua Technologies με κύριο σκοπό την παρουσίαση καινοτόμων λύσεων ασφαλείας. Με λίγα λόγια τα στελέχη της Dahua σε συνεργασία με την KEEPER Hellas συνδιαμορφώνουν το μέλλον σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, το Predictive Focus καμερών, αλλά και την νέα γενιά θερμικών καμερών.

Ειδικότερα, τα στελέχη της Dahua θα προβάλουν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μία σειρά εργαλείων που κύριο στόχο έχουν να δείξουν στον σύγχρονο εγκαταστάτη CCTV τρόπους να παρέχει υπεραξία στον τελικό πελάτη και συγχρόνως την εξασφάλιση μεγαλύτερου κέρδους! Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθούν διάφορα προϊόντα της εταιρίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 09:00π.μ. στον πολυχώρο Αθηναϊς στον Βοτανικό. 

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 90

Τεύχος 90

22-04-2019

Security Report, τεύχος 90

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο και την Κυρικιακή 6&7 Απριλίου. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.