Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 | 11:04

Hikvision DarkFighterX

Η Hikvision, πρωτοπόρος προμηθευτής πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης, διαθέτει στην παγκόσμια αγορά ασφαλείας τη νέα της IR PTZ κάμερα DS-2DF9C435IH-DLW, διπλασιάζοντας την ανάλυση του προηγούμενου μοντέλου για ακόμη μεγαλύτερη σαφήνεια

Η Hikvision, πρωτοπόρος προμηθευτής πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης, διαθέτει στην παγκόσμια αγορά ασφαλείας τη νέα της IR PTZ κάμερα DS-2DF9C435IH-DLW, διπλασιάζοντας την ανάλυση του προηγούμενου μοντέλου για ακόμη μεγαλύτερη σαφήνεια σε σκοτεινές περιοχές.

Εμπνευσμένη από τον τρόπο που δουλεύουν τα ανθρώπινα μάτια, το 2017 η Hikvision λάνσαρε την τεχνολογία DarkFighter. Οι κάμερες της σειράς DarkFighter της Hikvision χρησιμοποιούν ειδικά σχεδιασμένους αισθητήρες σχεδόν μισής ίντσας, αποδίδοντας καλύτερη φωτοευαισθησία, υψηλή αναλογία σήματος προς θόρυβο (S/N) και αυξημένο ευρύ δυναμικό εύρος. Η περιοχή των εικονοστοιχείων τους είναι σχεδόν διπλάσια από αυτή ενός κανονικού αισθητήρα και βελτιώνει σημαντικά την ποσότητα διέλευσης φωτός, η οποία αποτελεί βασικό συστατικό για καλύτερη απόδοση χαμηλού φωτισμού. Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός DarkFighter τροποποιεί τη σειρά του φωτοευαίσθητου στρώματος και του μεταλλικού στρώματος στον αισθητήρα. Οι αισθητήρες DarkFighter μετακινούν το φωτοευαίσθητο στρώμα στην κορυφή για να μειώσουν την αντανάκλαση του φωτός και να αυξήσουν τη χρήση φωτός. Με αυτόν τον τρόπο, η φωτεινότητα βελτιώνεται κατά 30%.

Η νέα κάμερα DarkFighterX χρησιμοποιεί αισθητήρα 1 / 1.8 " με την ανάλυση να αγγίζει τα 4MP. Η κάμερα μπορεί επίσης να προσφέρει πλήρεις έγχρωμες εικόνες σε επίπεδα φωτισμού κάτω από 0.0005 Lux. Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον, η αναγνώριση προσώπου θα είναι δυνατή ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό.

Για την αποτελεσματική ανίχνευση ύποπτων γεγονότων, οι έξυπνες κάμερες είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία Deep Learning, προσφέροντας πρωτοποριακές λειτουργίες.  Το ζουμ στη νέα κάμερα DarkFighterX έχει αυξηθεί σε 35x. Αυτό σημαίνει ότι η νέα κάμερα είναι σε θέση να εντοπίσει ένα αντικείμενο μήκους ενός μέτρου στα 260 μέτρα, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως διαθέτει και οπτικό ζουμ 16x.

 

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 97

Τεύχος 97

20-11-2019

Security Report, Τεύχος 97

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 6 τεχνολογίες που σημάδεψαν το 2019! Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία χρονιά ορόσημο για τη βιομηχανία της ασφάλειας και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αναγνώριση προσώπου εκτόξευσαν τις μετοχές του τομέα της ασφάλειας και πλέον είναι αυτός που διαμορφώνει τις  εξελίξεις στην τεχνολογία! Προστατεύοντας τα σχολεία με λύσεις βιντεοπιτήρησης και τεχνητής νοημοσύνης. Το θέμα της ασφάλειας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.